perjantai 25. lokakuuta 2013

Mitä mä sanoin, nää on niiiiin IN nyt!

Jaa mitkä? No useamman glitterin likukuvärit tietysti! Näitä kynsiä tehdessäni ja nyt katsellessani alan itsekin haluamaan tuollaista liukua omiini. Tässä siskosten kynnet.


Ekoissa kynsissä on kärjessä ensin musta glitter ja sitten päällä liu'utettuna fuksia glitter. Olen nyt alkanut oikein viljelemään tätä tässä järjestyksessä tehtävää liukuväriä. Yksinkertaista, mutta näyttävää!


Toisissa kynsissä on kolmea eri hilettä, joista kaksi on Mosaicin stardusteja. Stardust ei ollut kuitenkaan niin hyvin käyttäytyvää, kuin Mosaicin kaikissa esittelyissä oli kuvattu. Se siirtyili, kun päälle yritti laittaa geeliä. En ehkä ainakaan geelilakkauksissa enää painele suoraan tahmaan.


Nyt sitten on hileet taas normaalissa järjestyksessä. Ensin valkokulta stardustia, sitten fuksian väristä ja lopuksi kärkiin ihan tavallista Lontoon messuilta ostettua todella tummanpunaista glitteriä. Hauskat näistäkin tuli!


Hauskaa huomata, että taas, kun ollaan sukua, niin ei saa tehdä samanlaisia kynsiä, vaikka molemmilla on kuitenkin vähän samanlainen maku... ;)

12 kommenttia: