keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kidutusnuket

Ärrinmurrin. Mulla kärjet tahtoo kulua lakkauksista tosi nopeaan. Vain parin päivän jälkeen huomasin, että feenixien reunat oli jo ihan paljaana. Tuossa lakkauksessa sillä nyt ei olisi niin ollut merkitystä, mutta se antoi hyvän syyn laittaa kynnet uudestaan. Oikeesti siis on vaan mielissäni. Huijasin...


Mun Halloween menee todennäköisesti ihan eri kuin Halloween-kynsillä. Tai siis riippuu, milloin sitä Halloweenia juhlitaan, mutta siis ainakaan 25.-27.10. en aio olla Halloween-kynsissä. No anyways, tässä pre-halloweenkynnet. Idea lähti tästä kuvasta ja Bundle monsterin uusista laatoista.


Yksinkertaisuudessaan siis päädyin värittämään leimoja ja hiukan piirtämään, siinä se! Kynsistä tuli oikein mieleiset. Toivottavasti nää kestää perjantaihin hyvinä. Tai toisaalta, jos kestää, niin en raaski vaihtaa. Vaikeeta..


Koska kidutusnuketkin ovat yksilöitä, kuvasin myös oikeaa kättä. Kyllä se vasen vieläkin on hieman jäljessä tuossa motoriikassa ;D Kaikki kolme kuvaa on muuten otettu ihan eri valaistuksissa. Ekassa paistoi aurinko, mutta kuvasin varjossa, tokassa oli pilvistä ja kolmas on sisällä.


Pohjalla Wild & Mild 040 Mantra, leimaukset laatoista BM-411 ja BM-413 Wylet Nailsin mustalla lakalla. Värittelyssä käytin China Glaze Shocking pink (neon), China Glaze Orange Knockout (neon), Models Own Green tea ja Models Own Jade stone. Veri on Konadin punainen leimalakka.

22 kommenttia:

 1. oiii, tosi kivat :) on varmaan ollu aika isotöiset tehä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yllättävän vähän noihin meni aikaa. Tai menihän niihin, koska tappelin tuon "pohjalakan" kanssa.

   Poista
 2. Voi että on ihanat kynnet!
  Tai voiko Halloween-kynsistä sanoa noin mutta mie sanon :D

  VastaaPoista
 3. Vähänkö pelottavan söppänät :D

  VastaaPoista