perjantai 18. lokakuuta 2013

Hileitä akvaariossa

Muistatteko akvaariotipin, josta tein tutoriaalin? Geelilakka-asiakkaani hämmästytti minua haluamalla sellaisen yhteen kynteen. Hän oli jo aiemmin puhunut siitä, että semmoinen olisi siisti, mutta luulin sen jäävän puheen tasolle. Ei jäänyt.


Valmistelin etukäteen akvaarion ilman täytteitä. Valitsin tipit numero 6 ja 5, koska ne on aika yleiskokoisia, kun en oikeaa kokoa tiennyt. Mutta hyvin tuo sormeen sopi, oikeastaan ihan täydellisesti. Ei nimittäin irvistänyt ollenkaan ja leveyskin oli oikea. Asiakas valitsi muihin ranskiksen sinisellä glitterillä ja akvaario täytettiin samalla glitterillä ja valkoisilla pyöreillä hileillä.

Veden laittaminen olikin ehkä vaikein kohta, sillä apteekissa eivät myyneet neulallista ruiskua, vaan ihan tavallisen. Pohjalle jäi ilmakupla, jota neulalla tökin pois. Lopulta rajumpien otteiden seurauksena se sieltä tuli. Sitten vaan akvaario kiinni, tippi kynteen ja tavallinen geelikynnen teko.


Kynnestä tuli paljon muita isompi, mutta se ei asiakasta haitannut, hän oli innoissaan liikkuvista hileistä :)

5 kommenttia:

 1. Neula tarvitsee pyytää erikseen. niin saa itse tehtyä neulallisen ruiskun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis mun pitää mennä uudestaan apteekkiin ja pyytää pelkkä neula? Hassua.. :)

   Poista
  2. Ja mä olen ymmärtänyt, että apteekki ei anna neuloja, jos ei ole esittää myös reseptiä, mihin neulat käyttää :D En tosin tiedä, miten yleinen käytöntö tuo on, mutta olen joutunut neulalääkkeitä käyttämään ja kerran hukkasin yhden ruiskun ja neulan ja yksi meinasi jäädä pistämättä, kun en älynnyt ottaa reseptiä mukaan, kun menin apteekista uutta hakemaan hukkuneen tilalle :D

   Poista
  3. Se, myykö apteekki neuloja ilman reseptiä joka todistaa käyttötarkoituksen on apteekin päätettävissä. Eli osa myy ja osa ei.

   Poista
  4. Eli toisin sanoen pitää joko olla resepti tai etsiä sopiva apteekki, jos uudestaan pääsen akvaariota tekemään :)
   Kiitoksia tiedoista!

   Poista