maanantai 28. lokakuuta 2013

1-v kummipoika

Viikonloppu vierähti kummipojan 1-vuotissynttäreillä. Mulla kävi vanhanaikaisesti, eli niin kuin joskus ennen tätä kynsiaikaa, kynnet jäivät viimeiseksi!! En raaskinut poistaa woodoonukkeja ennen kuin viime hetkellä, eli tuntia ennen vieraiden tuloa. Huonompi juttu, sillä osa vieraista saapui hieman ajoissa ja mulla oli lakkaukset vaiheessa. En ihan ehtinyt tehdä kaikkea, mitä olin suunnitellut. Päällyslakkakin jäi laittamatta, aluslakkaa en edes ehtinyt ajatella.


Pohjalle vedin kerroksen Golden Rosen mattavaaleansinistä ja sen päälle kerroksen Models Ownin Indian Oceania. GR kuivui nopeasti ja mahdollisti MO:n käytön. Yhteen sormeen piirsin yksinkertaisen ykkösen Color Clubin Williamsburgilla, suunnitelmissa oli vähän hienompi, mutta aika loppui kesken. Kärkiin tuputtelin Sonnetariumin Snowfallia ja Golden Rosen hopeaa Jolly Jewelsiä. Tein kynsistä lumisademaiset, sillä vuosi sitten, kun päivänsankari syntyi, satoi ensilumi.


Kättely piti suorittaa varovasti, sillä lakat oli vielä ihan märät. Selvisin kuitenkin kunnialla. En sotkenut ihmisiä tai tuhonnut kynsiäkään. Muuten ihan tykkään näistä, mutta tuo ykkönen harmittaa, siitä tuli kiireessä ihan ruma.

5 kommenttia: