tiistai 10. syyskuuta 2013

Söpöt töpöt

Eilen esitellyt kynnet ovat siis jo historiaa, niissä oli jo monen viikon kasvu ja sen seurauksena ne olivat vielä paljon pidemmät. Töissä alkoi ärsyttää, kun kynsillä ei enää pystynyt kirjoittamaan. Viilasin siellä vähän parista kärjestä pois. Kotona jatkoin työtä. Ajatuksena oli tehdä kynsistä squaletto-malliset, mutta sitten viilasin yhtä kynttä liikaa ja siitä tuli neliö. Neliöin muutkin. Kärki oli tietty liian paksu, koska geelikynnet, joten viilasin päältä muotoa. En ollut tyytyväinen ja lyhensin taas vähän. Edelleen neliö. Sitten neliö tuntui ikävältä ja terävöitin kärjet: pieni suloinen manteli, ajattelin. Olin jo työstämässä toista kättä, kun mantelit alkoivat näyttää typeriltä. Aioin tehdä niistä taas neliöt, mutta tässä vaiheessa kynsissä ei ollut enää varaa muuta kuin vetää ihan töpöiksi ja lopulta viilasin kaikki geelit pois ja pistin päälle geelilakan. *Huoh*


Olen siis jossain kynsi-identiteettikriisissä. Tai olin. Nämä nimittäin miellyttää tosi paljon <3 Neutraalit minikynnet, joihin voi taas keksiä uudenlaisia lakkauksia. Eli menikö tämä sittenkin kuin siinä kuuluisassa ohjelmassa?


Ei mennyt, sillä kynsien lakkaaminen ei ole koskaan ollut näin vaikeaa. Ensimmäinen kerros Perfectin hiekkalakkaa numero 57 meni vielä ihan hyvin ja kuivui tarpeeksi nopsaan, mutta toisesta sain heti pari kynttä ruttuun. Ei kun uudestaan! Mutta sitten tökkäsin yhden kynnen taas kunnolla ja toistakin vähän ja jos jatkan tätä selitystä, niin ketään ei kiinnosta. Eli aika monta kertaa niiden kanssa törttöilin ja sitten päädyin kolmeen kerrokseen, että saisin pari minikolhua korjattua. Kolme kerrosta peittikin paljon paremmin, vaikka kaksi olisi ollut mulle ihan riittävä.


Hiekkalakalle on hirmu vaikea keksiä koristeluita, joten nämä ovat mun blogihistorian toiset yksiväriset kynnet. Millaisia ideoita teillä on hiekkalakan PÄÄLLE tehtävistä koristeluista?

PS. Kuvissa muuten rekvisiittana ensimmäinen itse tekemä Deco Denini :)

10 kommenttia:

 1. Mä en oo oikeestaan koskaan hiekkalakkaa mitenkään koristellut. Musta ne on upeita ja hauskoja itsessään :) Tiedän kans ton tunteen, kun muotoilee kynttä, sitten ottaa vähän liikaa, pitää muitakin viilata "liikaa" ja kohta huomaa olevansa lyhyillä kynsillä ja kärjet on paksut. ja ei kun pois vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyl on ihan hienoja tommosenaan, mut mulla on pakkomielle koristeluihin.
   Haha, kivaa, et muillekin on käyny noin (ei oikeesti oo).

   Poista
 2. Kauniin muotoiset ovat kyllä :) Ja ihana toi väri!

  VastaaPoista
 3. Nätti lakka, siihenhän vois leimata jotain kivaa päälle! PS. ihanat puhelimen kuoret :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, leimoja mäkin mietin, mut tuleekohan niistä röpelöiset, kun pinta on tommonen?
   Kiitti :)

   Poista
 4. Uusi mielenmaisemia blogiosoite on http://mielenmaisemani.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 5. No on kyllä tosiaan söpöt töpöt! :) Olen nähnyt hiekkalakan päällä ihan kivoja leimauksia, joten eiköhän leimaus toimi suht hyvin hiekkapinnallekin. Itsellänikin on suunnitelmissa testailla, kun Zoyan Sunshine odottaa tuolla kynsille pääsyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No ehkä mä sit uskallan kokeilla leimaamista. Pitää käydä kurkkimassa, kun sä saat leimaukset tehtyä :)

   Poista