sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Sisko lakkaa - Osa 1, Kiinalaishenkistä

Sisko perheineen vieraili viikko sitten meillä ja pyysin sitä lakkaamaan mun kynnet. Hän otti innolla haasteen vastaan. Meillä oli kuitenkin niin paljon ohjelmaa, että itse asiaan päästiin vasta yhentoista aikaan illalla.
 

Kynsien teko alkoi värien valinnalla. Tikut nähtyään sisko kysyi, sekoavatko asiakkaani, kun ne näkevät nuo vaihtoehdot. Noo, harvemmin noita esittelen, mutta kyllä moni sekoaa jo geelien värikiekoista :) Valinta oli vaikea, sillä niin paljon oli "herkullisia värejä", kuten muun muassa China Glazen Pink Voltage.


Välissä katsottiin muita koristeita ja sieltä se ajatus lähti, kultaisista decaleista. Ja niiden kanssa piti sitten olla tietty sävy. Viereinen, lähes dupe ei kelvannut, vaan piti löytää Kiko 245. Muihiin kynsiin piti myös saada jotain kultaista ja siihen tarkoitukseen valikoitui niittihyrrä.


Siitä se sitten lähti. Ensimmäinen kerros lakkaa kynsiin. Sehän sitten raidoittui, mutta lohdutin sillä, että toinen kerros auttaa.


Toinen kerros tosiaankin auttoi ja päästiin siistimään kynsinauhoja. Annoin ensin siveltimen, mutta se oli huono. Keksin ehdottaa kynsinauhatikkua. Sen ja kynsilakanpoistoaineen avulla reunat sitten puhdistuivat.


Oli koristelun aika. Totesin, että tarrat oli water decaleita ja neuvoin niiden käytössä. Kuulemma tarran poimiminen vesiastiasta oli töistä tuttua, vähän niin kuin klamydianäytteiden käsittely. Decalit siirtyi kynsille vaivatta, eikä päällyslakkakaan niitä levittänyt.


Sisko sanoi, että mun pitää pyytää sitä useammin lakkaamaan mun kynsiä, että se saa treeniä. Niin aion tehdä, sillä oli kiva saada vähän erilaiset kynnet. Suosittelen muillekin pyytämään kavereita tai siskoja tai muita kynsiosaavia toteuttamaan teille kynnet. Erityisesti auttanee kynsimasennuksen aikaan!

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet teki kyllä. Pitääkin pyytää jotakin ystävää seuraavaksi lakkaamaan mun kynnet. :)
  Tuo vertaus oli loistava :D "Kuulemma tarran poimiminen vesiastiasta oli töistä tuttua, vähän niin kuin klamydianäytteiden käsittely."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pyytää :)
   Haha, mustakin se oli hauska, joten halusin jakaa sen teidän kanssa :D

   Poista
 2. Tosi paljon miellyttää mun silmää tämä lakkaus :)

  VastaaPoista