torstai 26. syyskuuta 2013

Messukynnet

Tänään ei ole torstaituotetta, anteeksi. On vain kynnet, joilla kävin Lontoossa.

Nää on varmasti olleet mun vaikeimmat kynnet ever. Ei ehkä tehdä, vaan suunnitella. Halusin tehdä tosi hienot ja sellaiset, jotka näyttää monimutkaisilta tai jopa on sitä. Suunnittelin näitä tosi kauan ja mieli muuttui useammin kuin vaihdoin sukkia, eli monta kertaa päivässä (uudet sukat saattaa vaihtua kaksikin kertaa päivässä urheilun vuoksi). Mulla oli M O N T A erilaista idealinkkiä, mutta lopulta suunnittelin kynnet itse, inspis tuli asiakkaalleni tekemistäni kynsistä.


Thermogeelilakkoja saapui tiistaina ennen matkaa ja niiden kanssa suunnittelin lopullisen mallin (monta mallia), jonka (joista parhaan) toteutin seuraavana päivänä. Kuviot on maalattu Angel Nailsin geelimaaleilla.


Parhaimmillaan kynsissä näkyy voimakas liukuväri, kun kärki on kylmässä ja tyvi on lämmin. Töissä mulla on hiirikäsi aina ihan kylmä, joten se on violetti ja toinen käsi lämmin, eli pinkki. Alla kyseinen tilanne, kynnet viikon vanhoina ja täydellisessä kunnossa vielä.


Kynnet sai kehuja messuilla, 3 "alan ammattilaista" kommentoi niitä positiiviseen sävyyn ja kyllä yksi "tavallinen kaupantätikin" kummasteli, ovatko tarroja :)

Loppuun macrolinssipäivitys. Se on korjattu ja lähtenyt tänään Hampurista tähän suuntaan :) Kohta taas kuvat paranee (tai ainakin mun työskentely helpottuu).

10 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja kiva kuulla että saat macron kohtapuoleen takaisin. Mä olen alkanut himoitsemaan macroa vanhan mentyä myyntiin kun ei siinä enää olisi automaattitarkennus toiminut uuden rungon kanssa tai sitten ostan joko loittorenkaat tai macrolisäkkeen. Joko olet ehtinyt kokeilemaan 70-300mm?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, macro helpottaa paljon :D Suosittelen kyllä ostamaan sen (tai sit noi muut hilut) siihen uuteen kameraankin, on se elämä vaan niin paljon vaikeempaa ilman sitä.
   Kyllä mä silloin heti kotiin päästyäni vähän sillä tähtäilin. Mutta nyt jos viikonloppuna ehtis ihan ulos lähtemään sen kanssa :)

   Poista
 2. Aivan ihanat<3 En ikinä osais piirrellä ja varsinkaan itselle....:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Heh, tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin..

   Poista
 3. ihan tosi hienot kynnet! ja aika jännä kun tuo vaihtaa värii tollee ^^

  VastaaPoista