sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Jos sulla on toinen, koko kaupunki tietää sen mua ennen

Olin pidemmällä työmatkalla. Kotiin palatessani tuntui, kuin kaikki ei olisi ollut ennallaan. Poikaystäväni oli jotenkin etäinen. Toin hänelle tuliaiseksi Rolexin, mutta hän tuskin kiitosta sanoi. Myös joka kerta, kun yritin lähestyä häntä, hän käänsi päänsä pois tai muuten vetäytyi. Koska tiesin, että omasta käyttäytymisestäni tuo ei voisi johtua, aloin epäilemään, että Wild and Grazylla on toinen.


Aloin stalkkaamaan. Ajoin autolla poikaystäväni talon eteen ja näin hänen lähtevän ulos. Hän lähti kävellen, joten en uskaltanut seurata autolla perässä. Sen sijaan odotin hetken ja menin taloon sisään. Ensimmäisenä tutkin makuuhuoneen, ei mitään epäilyttävää. Katsastin myös keittiön ja olohuoneen, mutta niistäkään ei löytynyt mitään tavallisuudesta poikkeavaa.


Lähtiessäni minut yllätti suuri vessahätä, joten oli käytävä kylpyhuoneessa. Siellä pöntöllä istuskellessani huomasin pienen yksityiskohdan. Vessaharjan kädensijassa oli pieni läikkä kimmeltävää nudea. Sen täytyi olla joku naispuoleinen lakka! Ryntäsin uudestaan makuuhuoneeseen ja revin sängyn auki. Tutkin lakanat ja myös sieltä löytyi hieman kimmeltävää nudea. Tapaus oli selkeä, en ollutkaan poikaystäväni ainoa nainen!


Nyt piti vain selvittää hieman enemmän ja parasta olisi tietysti saada hänet kiinni itse teossa. Petasin sängyn ja lähdin.


-China Glaze -

Toim. huom. Jos postaus ihmetyttää, lue tämä.. 

10 kommenttia:

 1. Kyllähän tuota China Glazea käy vähän sääliksi, mutta tuo W&C sopii niin hyvin uuden tytsynsä kanssa yhteen... Ja aika tarkkanäköinen tyttöystävä, huomaa noin mienen läntin vessaharjassa. Ei kyl ole materialistinen tuo W&C, rolex sentään. Ihana tuo sänky! Odotan innolla jatkoa ja mahdollista tappelua tyttöjen kesken. Tai et W&C saa köniinsä. Lakkojen verta himoitsen! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D
   Joo'o, katsotaan, miten siinä vielä käykään. Verta en uskalla luvata, mutta kyyneliä varmasti tiedossa. :)

   Poista
 2. Kiitos hyvistä nauruista ja kyllä oli aivan pakko käydä lukemassa aiempi postaus (oli meinaa huuli hieman pyöreenä) hih,,,

  VastaaPoista
 3. :DD pakko viilata pilkkua, otsikossa kuuluis lukea "Jossulla" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ei. Taidat olla sen verran nuorempi, ettet tiedä Taikapeilin biisiä, josta tuo "Jossu" on väännetty. :D

   Poista
 4. onksua oikeest petetty?

  VastaaPoista