lauantai 24. elokuuta 2013

Teemaviikkohaaste - Mukavuusalueen ulkopuolella by Belegwen

Taisivatpa olla haasteen vaikeimmat kynnet. Piti saada aikaan kynnet, joista ei itse tykkää, mutta jotka ei oo rumat. Se ei ollut kovin helppoa, koska olen aika kaikkiruokainen kauniille kynsille. Selasin miljoonia kynsiä, mutta kaikki oli kivoja. Sitten aloin miettimään asioita, mistä en niin välitä kynsillä ja keksin. Niitä on "puhtaat värit", kirjavuus ja säännöttömyys.


Aihe tuli Belegweniltä. Hän käski olemaan mukavuusalueen ulkopuolella ja reilusti. Mielestäni onnistuin haasteessa tänään hyvin. Kynnet tuntuivat ristiriitaisilta. Toisaalta ihan hienot, mutta ei kuitenkaan yhtään mua.


Yksinkertaisesti tein värilakoilla länttejä kynsiin. Rajasin läntit mustalla ja lopuksi piirtelin läntteihin erilaisia kuvioita. Parit strassitkin pistin sekaan sekasortoa lisätäkseni eri muotoisia.


Tehtävä: Kertokaa, millaiset kynnet on teidän mukavuusalueen ulkopuolella. Siitäkin huolimatta, huomenna ollaan mukavuusalueella ja reilusti!! ;P

8 kommenttia:

 1. Wau! Hienot, mutta tosiaan ei ehkä sua:)

  VastaaPoista
 2. Hauskat, muttei ehkä itsenikään makuun :)

  VastaaPoista
 3. Nää kyllä viehättää mun silmää, mutta en oo ihan varma miltä tuntuis jos löytyis omilta kynsiltä... :)

  Musta tuntuu että neonvärit taitaa viedä minut helposti mukavuusalueen ulkopuolelle ja siihen vielä jotain epäonnistuneita koristeluyrityksiä (joita multa usein tulee) päälle, niin epämukavuus on niin varmaa että kynnet lähtee aika pian poistoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neonvärit varmaan onkin yksi sellainen mielipiteitä jakava ja usoisin niiden olevan monen mukavuusalueen ulkopuolella. Itsellä tosin kuuluvat lempiväreihin :)

   Poista