perjantai 9. elokuuta 2013

Hääkynsiä

Heinä-elokuun vaihde taitaa olla suosituinta hääaikaa, koska nyt olen saanut tehdä peräti kolmet hääkynnet melkein peräkkäisinä päivinä.


Ensimmäiset kynnet on geelilakkaus 50-luvun hengessä hääbileisiin. Pari oli karannut maistraattiin jo keväällä, mutta pitää bileet nyt. Morsiamella oli aivan ihana 50-luvun henkinen mekko ostettuna ja hän halusi siihen sopivat klassiset kynnet. Sain melko vapaat kädet ja tällaiset suunnittelin. Valkoinen ranskis on tietty klassinen valinta. Mustat pallot ja rusetin ideoin hameesta. Pallot on dotattu geelimaalilla ja rusetti muotoiltu 3D-geelistä.


Toisetkin kynnet on morsiamelle, nyt perinteisempiin häihin. Nämä suunniteltiin jo keväällä, kun hän tuli asiakkaakseni kokeilemaan geelilakkauksia. Olin löytänyt kuvan netistä ja toivoin, että saisin toteuttaa kynnet morsiamelle. Näytin kuvaa hänelle ja sehän natsasi!


Nimettömät ja peukut toteutettiin kuvan mukaisesti, muihin laitettiin vain viivoja, ettei mennyt liian överiksi, mutta silti kynsistä tuli kovasti kimaltelevat :) Pohjalla perus ranskis, jonka päälle piirsin valkoiset sydämet geelimaalilla. Sydämet reunustin 2 way nail art -kynsilakoilla ja viivat tein myös niillä. Strassit perään ja valmista.


Viimeisenä on "tavalliset geelikynnet" ja kyseessä häävieras. Hänen mekkonsa oli oranssi, joten jotain pientä oranssia haluttiin kynsiin.


Sopiva oranssi väri löytyi Color Clubin neon oranssista striperista. Sillä tehtiin kolme viivaa, joista keskimmäiseen laitettiin päälle vielä oranssia glitteriä.


Onnea kovasti morsiamille! Toivottavasti molempien häistä tulee / tuli onnistuneet :)

7 kommenttia: