torstai 25. heinäkuuta 2013

Torstaituote - Heinäkuun livbox, paras livbox ever!

Huijasin, että torstaituote jäisi heinäkuuksi tauolle. Taisinpa huijata itseänikin. En muistanut ollenkaan livboxia...


Meinasin jo vahingossa nähdä muista blogeista sisällön ennen paketin saamista, mutta olin ovela ja suljin vahingossa avaamani livbox-välilehdet.


Heinäkuun aiheen kävin kyllä kurkkaamassa etukäteen, se oli hiukset. Pakkauksen sisältö oli ruhtinaallinen ja se näytti tältä:


Vaikkakin kyllä kaiken tuon päällä oli vihkonen, jossa oli erilaisia kampausideoita. Kaikki pitkille hiuksille :'( Meinasi tulla tippa linssiin, kun mun suosikkikampaus, jota olen kaivannut hyvin paljon, oli esitelty siinä ja tarvikkeetkin oli Livboxin mukana.


Mun suosikki on siis tuollainen pään päällä oleva nuttura. Kaikki nutturakampaukset on jääny pois, kun hiukset meni päniks. niitä kaipaan kovasti. Päätin silti yrittää ja sain aikaiseksi ihan jees nutturan, jos katsotaan edestä ja vähän rajataan, sillä puolet hiuksista ei yltänyt päälaelle. Ehkä puoli vuotta, niin saan tuon tehtyä kunnolla. Kiitos Livbox!


Sit kaks ainetta, joita käytän päivittäin (tosin eri merkkiset). Ne ovat kuivashamppoo ja kuumuussuoja (pro heat). Kivaa kokeilla toisen merkin tuotteita! Molemmat tuoksui hyvälle. Herbina jollekkin omenaiselle ehkä ja Sunsilkista tuli mieleen kampaamo :) Tärkeetä on tietty, että tuotteita ei tartte haistella koko päivää kyllästymiseen asti.


Paketissa oli myös hyväntuoksuinen huulirasva :P Juuri sopivasti kärsineisiin huuliini saapui pelastajaksi se!


Ja olihan siellä vielä Schwarzkopfin tehohoito, joka päässee käyttöön loppukesästä, kun hiukset on kärsineet auringosta ja kaikesta muusta scheissesta.

Mitä mieltä SÄ oot, hitti vai huti?

6 kommenttia:

 1. Kaikista eniten tykkäsin tosta huulirasvasta ja tehohoidosta, Herbinan kuivashampoo tuoksuu ihanalle, muita en ole vielä kokeillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se huulirasva oli påp! :) Mä kokeilin nyt tota kuivashampoota ja oon aika pettynyt. Verrattuna 4R:n hiuspuuteriin jätti hiukset tosi rasvaisiksi...

   Poista
 2. Kiva paketti minustakin ,tosin viel testailematta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, voin tosiaan suositella ainakin tuota huulirasvaa :P

   Poista
 3. Oiiii, ihana nuttura nyt munkin on pakko kokeilla tuota! :DD
  xoxo Mella

  VastaaPoista