tiistai 30. heinäkuuta 2013

Sateenkaarihaaste mieslaajennuksella

Hetki sitten bongasin Mellan blogista Sateenkaarihaasteen, jossa esitellään kosmetiikkaa "kaikissa sateenkaaren väreissä". Tässä nyt esittelen omani ja vähän erään toisenkin omaa, joista salaa otin kuvan. SOman sateenkaaren täytössä oli huomattavia vaikeuksia, mutta selviydyin lopulta. En olekaan tullut ajatelleeksi, että kaikki mun kosmetiikkapurkit on pääasiassa mustia tai valkoisia tai sit sinisiä, vihreitä ja pinkkejä.

Aloittakaamme vihreästä, joka yllättäen oli se kaikkein helpoin väri. Tämä tuli heti mieleen tuotteena, jota ilman en pärjäisi enää nykyään. Kyseessä on Four Reasons -hiuspuuteri. Tykkään tästä tosi paljon, koska se poistaa rasvaisuutta hiuksista ja ei tartte olla joka päivä pesemässä tukkaa. Juuri kyseinen tuote on hyvä, koska ei turhaan haise ja myös toimii!


Seuraavaksi keksin sinisen, se löytyi mun dödöstä. Siskoni on tartuttanut muhun Nivean dödöt ja oon jäänyt niiden käyttäjäksi, koska mulla ne ainakin toimii hyvin tarkoituksessaan ja vieläpä tuoksuukin hyvälle. Otin taustalle muut käytössä olevat, joista keskimmäinen on uusin ja tämän hetken suosikki. Tämä etualalla oleva on melkein loppu.


Violetiksi tuotteeksi valikoitui se ainoa mahdollinen, täysin violettina purkkina parhaiten kategoriaansa sopiva After Sun kuivaöljy. Tämän löysin 2 vuotta sitten ja olen tykännyt, sillä kosteuttaa hyvin. Oon käyttänyt muuhunkin kuin auringon jälkeiseen elämään... Tykkään myös tuoksusta!


Kolme seuraavaa väriä olivatkin ne hankalimmat. Punaisen bongasin suihkussa ja siinä nyt ei punaista kovin paljoa ole, mutta menköön. Paras vaihtoehto kuitenkin. Kyseessä on XZ:n karpalo-kinuski -hoitoaine, joka tuoksuu siltä, että sitä voisi syödä :P En oo onneks vielä niin makeanhimoissani ollut suihkussa käydessä. Myös hyvä hoitoaine, toinen purkki jo menossa :)


Oranssiksi päätyi lopulta Four Reasonsin hiuslakka, joka ei oo kyllä ihan mun suosikki. Tykkäisin kevyemmästä suihkeesta, jos ymmärrätte, tästä tulee jotenkin isoa sumua tai silleen ja en ihan diggaa. Myös tuo suuaukko tukkeentuu jatkuvasti. Näitä mulla on kaksi, kun sain hiusmalleilusta, joten koitan kestää...


Vaikein väri ole keltainen, sillä välttelin viimeiseen asti kynsilakkoja, niistä nyt olisi saanut kaikki värit helposti! Valitsin keltaisen kohdalle kaikki mun Neonkeltaiset lakat, Perfectin Sand Lacquer 69, Peggy Sagen Neon yellow ja Color Clubin Get your lem-on. Neonkeltainen on mun lempiväri ollut pitkään, joten siksi se. Siksi taas kaikki kolme, koska yksinkertaisesti mikään ei ole ylitse muiden.


Ja sitten toiseen sateenkaareen. Sopivasti, kun poikaystäväni oli pyöräilemässä, hiippailin hänen kaapeilleen ja onnistuin löytämään sateenkaarta muistuttavan kokoelman.


Keltainen - Axe Gravity After shave. Heh, en tiedä, käyttääkö se tuota edes, kun tuoksui "vieraalle". Keltainen oli muuten vaikein väri täälläkin. Tuossa on hitunen, se on pakko laskea.
Oranssi - Eucerin Aurinkospray. SK 50!! Tätä me yritetään tuhlata pois, kauheeta tököttiä.
Punainen - Pirkka Partavaahto. Olin ihan innoissani, kun punainen löytyi näin helposti.Itse vaahtoa en osaa muuten arvioida, kuin että se tuoksuu ihan mukavalta, miehekkäältä!
Violetti - Cutrin Sensitivism shampoo. Tää on vain hieman violettiin vivahtava. Violetti oli myös tosi hankala väri. Hellävarainen shampoo, en oo kokeillut.
Sininen - Nivea For Men deodorantti. Niveaaaaa!! Tykkään tuon tuoksusta, mä tungen Niveaa kaikille, ostakaa tekin (en saa mainonnasta rahaa xD).
Vihreä - Ceridal rasva kuivalle iholle. Poikaystävän iho ei ole kuivaa nähnytkään. Miksköhän sillä on tommonen...

Siinä oli sateenkaaret. Haastan kaikki, jotka tän luki tekemään omansa. Erittäin mielenkiintoisia voisi olla miehien sateenkaaret ja mahdolliset selitykset. Jos otat haasteen vastaan, linkkaa mulle! :)

7 kommenttia:

 1. Heheee, hauska idea tehdä myös miehen tuotteista sateenkaari :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Oli itsestäkin mielenkiintoista tutkia mies-purkkeja.

   Poista
 2. Kiva sateenkaari. Pitäis itsekki tehä oma.

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun teit haasteen! Oli muuten tosi vaikea vältellä kynsilakkoja... mutta pakkohan se oli yksi väri sieltäkin pihistää. :D
  Kiva toi miehen sateenkaari!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos ei olisi mitenkään kynsilakkoihin keskittynyt, ois varmaan luonnollisesti valinnut sieltä jonkun, koska onhan ne ihan peruskosmetiikkaa myös. :D
   Sä vinkkasit miesten sateenkaariin, niin päätin kokeilla.

   Poista