maanantai 17. kesäkuuta 2013

Vaikeuksien kautta maaliin - Venlakynnet

Nyt jo kolmannen kerran tuli juostua Venlojen viesti. Meinasi kyllä jäädä väliin ihan viime hetkillä, sillä sain perjantai-iltana ruokamyrkytyksen ja yön vietin enemmän tai vähemmän pää pöntössä. Lauantaiaamuna olo oli kuitenkin parempi ja uskaltauduin lähtemään. Ruokaa ei oikein kuitenkaan pystynyt syömään, joten imin energiaa glugoositableteista ja urheilujuomasta :D


Tästäkin huolimatta kynnet piti laittaa tapahtumaan, joten kun lauantaiaamuna heräsin puoli tuntia ennen kelloa, käytin ylimääräisen ajan lakkailuun. Tärisevin käsin lakkasin, tuputtelin ja piirtelin kynnet. Aina ei kulje tämäkään. En jaksanut putsata kynsinauhoja ollenkaan. Onneksi sentään olin suunnitellut ne etukäteen..


Tuntuu, että jokin muukin oli mun Venloihin osallistumista vastaan, sillä menomatkalla auto alkoi nykimään kummasti ja takaisin tullessa siinä syttyi moottorin valo palamaan. Jokin moottorinohjausjärjestelmään liittyvä ongelma, mutta autolla voi ajaa, sanoi huoltokirja, huhhuh...


Pääsin siis perille ja onnistuin kävelemään radan läpi ja jopa hölkkäsin pari pätkää. Alussa ja lopussa oli pakko, kun oli yleisöä :D Kärki (4. osuus) tuli maaliin samoihin aikoihin, kun mä omalta osuudeltani (2. osuus). Sattumalta mun vika rasti oli vielä silleen, että jouduin menemään screenin ohi, jonka eessä oli ihan sairaasti yleisöä. Muilla samaan aikaan tulleilla oli eri vika rasti, joten juoksin ihan yksin siitä screenin ohi :D Aika mulla oli 1 h 33 min 37 s, eli melko hidas, mutta olosuhteet huomioon ottaen hyvä. Joka paikkaa särki ja välillä sattui mahaan, heikotti.

Illalla kotiin päästyä oli mulle noussut kuume ja meninkin aika pian nukkumaan. Sunnuntaiaamuna olo oli jo ok, ruokakin maistui taas ja lämpötila oli normaali. Mutta... Oikea poski oli turvonnut, kuuma ja punainen, siis mitäh!


No anyways, käytetyt lakat: Pohjalla Golden Rose Rich Color 01 (Miitistä BBE:n lahjoittama), jonka päälle on tuputeltu vähän Dependin 318 (Livboxista). Rastit piirretty Cina Pink Nail Art Penillä (Miitistä, Cormeryan lahjoittama). Päällä tuttuakin tutumpi Seche Vite.


Sellanen oli mun viikonloppu, mites teillä? =)

9 kommenttia:

 1. Hauskat kynnet! Toivottavasti olokin alkaa parantua pian (: Itekin tuli vkl pyörittyä jukolameiningeissä, talkoohommia kun siellä riitti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No uskon, että talkoohommia riittää ton kokoisessa tapahtumassa. Missä hommissa olit? :)

   Poista
  2. Olin saunaa lämmittämässä. Oli kyllä melko hikistä hommaa, kannettiin siis puita kiukaisiin ja löylyvettä saunojille (:

   Poista
  3. Okei, kuulostaa hikiseltä :D
   Itse olin niin heikossa hapessa, etten jaksanu vääntäytyä saunaan.

   Poista
 2. Ei kipeänä saa lähteä rellestämään ;D Kivat kynnet teeman mukaan :D

  VastaaPoista
 3. Hei, mulla ois vähän kysyttävää liittyen geelikynsiin. Voiko geelikynsien "väliin" laittaa kynsilakkaa. Ei siis päälle, vaan väliin. Ja jos laitetaan strasseja päälle, niin lätsätäänkö ne top coatin laitettua? Anteeksi tämä epäselvä kysely, toivottavasti ymmärsit ja osaat auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, väliin voi laittaa kynsilakkaa. Tein aiheesta joskus tutoriaalin: http://kunsii.blogspot.fi/2012/05/lakka-goes-to-geeli-tutoriaali.html
   Jos kovin isoa aluetta laittaa kynsilakalla, kannattaa päälle laittaa rakennegeeliä ja sitten vasta päällysgeeli, sillä se tarttuu mun kokemuksien mukaan paremmin kynsilakkaan.

   Strassit laitan yleensä ennen top coatia. Kiinnitän ne pienillä geelipisaroilla ja uunitan vähän aikaa. Sitten top coat päälle "tarkasti", että sitä tulee strassien viereen, mutta kuitenkin tarpeeksi vähän.

   Toivottavasti tämä selvensi :)

   Poista
  2. Kiitos paljon avusta!! :)

   Poista