torstai 6. kesäkuuta 2013

Torstaituote - Veet Kasvot Precision Wax & Care

Kaksi viikkoa sitten esittelin torstaituotteena Veet Easy Wax -settiä jalkakarvojen poistamiseen (postauken lopussa tuosta hieman lisää..). Nyt Buzzaan (Buzzador saa ilmaiseksi tuotteita testiin ja niistä tulee kertoa rehellinen mielipide) saman tuoteperheen kasvoille tarkoitettua vahaa.


Kyseessä on kaksipäinen putkilo, jonka toinen pää laitetaan minuutiksi kiehuvaan veteen ja se on valmis käytettäväksi!


Vahaa levitetään tarkasti alueelle, josta karvat halutaan pois. Hulluna kokeilin suoraan kulmakarvoihin. Mukana tulleella tikulla voi erotella yksittäisiä karvoja, mutta mä käytin siihen kynsiä ja olin kyllä huolimatonkin.


 Levitin vahaa kulman alle...


Lappu päälle ja repäisy!


Oho, lähtipäs paljon! Ensin repäisty kulmakarvanäytti tosi ohuelta, mutta sitten tajusin, että nyppiminen on jäänyt kiireen keskellä aika vähälle ja ohuus olikin ehkä vaan hyvä asia. Revin vielä toisenkin ja niistä tuli ihan ok:t. Kaikki karvat ei lähteny (lyhyet ja ohuet), mutta kulmakarvat lähti kyllä pelottavan tehokkaasti. Miinuksena vasen kulmakarva turposi ja siihen tuli pari näppyä repimisen seurauksena. Onneksi jakaus oli sopivasti oikealla, niin hiukset peitti ne. Pari päivää kesti poistua.

Suosittelen tuotetta vain huolellisille ja tarkkakätisille :D


Sitten siitä toisesta Veetistä. Kokeilin uudestaan jalkoihin. Kokeilin molempiin suuntiin levitystä, mutta ei sillä ollut merkitystä. Karvoista ei lähtenyt yli puolia. Positiivista oli kuitenkin se, että viime kerran testijalassa oli paljon vähemmän karvoja kuin toisessa. Jos hermot riittää, voisi tällä vähentää karvojen kasvua, mutta shaveria joutuu silti käyttämään.

Jos haluat vahaliuskan testiin, laita mulle emaililla osoite (tänään 6.6.), niin voin lähettää :) Muutama eka halukas saa.

#buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää kulmat! Laitoin sulle s-postia:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kulmakarvat ja sun silmät on muutenkin tosi söpöt :3

  VastaaPoista
 3. Sä oot onnistunu kyllä hyvin tuossa, mä en uskaltais kulmakarvojani tolla poistaa :D lopputulos olisi kulmakarvaton....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo. Mullekin tuli vasta ekan repäsyn jälkeen mieleen, että ois voinu käydä hassusti. :D

   Poista