Sivut

torstai 13. kesäkuuta 2013

Torstaituote - Kesäkuun Livbox

Kuukauden tauon jälkeen mulla on jälleen Livbox esiteltävänä. Tämä on siis mun synttärilahja poikaystävältä, osa 1/3. Kesäkuun Livboxin sisältö oli "hyvin rasvainen". Kuudesta tuotteesta 4 oli erilaisia voiteita. Näissä tuotteissa voi sanoa auringon olevan läsnä.


Piz Buin Tan and Protect on rusketusta tehostava aurinkovoide suojakertoimella 15. Säät muuttui sopivasti sateisiksi, joten en päässyt vielä testaamaan.

Sebamed Afer Sun tietenkin after sun -voide.

Clarinsin BB-voide oli mulle aivan liian tumma, tuli ruma naama. En tietenkään tajunnut vilkaista sävyä ennen levitystä :D Ei tainnut mennä ihan kauneusprofiilin mukaan, mutta lueskelin, että muutkin oli saaneet tämän sävyn. Tuskin rusketun kesälläkään noin tummaksi. Tässä myös suojakerrointa peräti 25!

Olayn päivävoide on tarkoitettu ikääntyvälle iholle, eli mulle kai sitten, kun 30 lähestyy uhkaavasti. Kokeilin tätä jo ja koostumus on mukavan kevyt. Voide tuoksuu myös ihan hyvälle. Mulle tulee tästä mieleen Saksalainen kosmetiikkaliike, jossa tuli käytyä 90-luvun lopulla. Suojakerrointa tästäkin löytyy 15.


Mschicin poskipuna on kivan vaaleanpunainen. Itse en ole tottunut käyttämään poskipunaa muualla kuin kasvojen kaventajana poskiluun alla, mutta yritän kokeilla tätä. Yhden kerran jo epäonnistuin, kun laitoin tuon liian tumman bb-voiteen kanssa. Voinette kuvitella sen näyn, kun on liian tumma meikkivoide ja siinä lisäksi vielä poskipunaa..!!


Viimeisenä Dependin kynsilakka 318. Jee, sain kynsilakkaa! Väristä pullossa tuli mieleen ensin sairaala, mutta swatchattuna tämä on kaunis vaalea harmaanvihreä. Tämä on aika ohutta koostumukseltaan, tarvitsee varmaan 2-3 kerrosta peittääkseen.


Ihan tyytyväinen oon tän kerran sisältöön. Ainoana harmittaa tuo bb-voiteen väri, ihan tyhmää :(

4 kommenttia:

  1. kivoja juttuja oli taas livboxissa, jokohan sitä itekkin uskaltais tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! Tilaa vaan, kerran se kirpasee, mutta sitten palkitsee :D

      Poista
  2. Ittelläni on kanssa liian tumma bb-voide, mut sekottelen sinne sekaan normi kasvorasvaa jotta saisin siitä oikeen sävysen :)

    VastaaPoista