maanantai 10. kesäkuuta 2013

Keltainen kärki

Nyt oli kyllä vaikeuksia keksiä otsikkoa. Siitä tuli tylsä, mutta toisaalta kuvaava. Jotenkin usein kynsistä tulee jotain mieleen ja sitten otsikko muotoutuu siitä kuin luonnostaan. Näistä ei tullut mitään mieleen. Nämä ovat vain pikaisesti Ähtäriin työmatkalle lakatut kynnet. Sen olisi voinut laittaa otsikoksi myös.


Tultiin tosiaan viikko sitten sunnuntaina kotiin vähän ennen seittemää. Menin koneelle maksamaan laskuja ja hetken päästä bf tuli katsomaan, mitä teen. Kerroin maksavani laskuja, mutta olin siinä samalla jo lakannut toisen käden kynnet. Hän hiuomasi sen ja kommentti oli: "Joko sä ehdit ne sotkemaan?!" Kiitti :D


No olihan mulla jo pakko päästä sotkemaan, kun samat kynnet oli ollu viikon! Ja piti myös päästä kokeilemaan miitistä Mimaxilta saatua China Glazen Sun of a Beachia. Koristelukin tuli päähän kuin itsestään, joten se oli menoa. Kärjissä Peggy Sagen Neon Yellow.


Mulla on nyt semmoinen fiilis, että kynsimasennus alkaa vihdoin taittua (joo, se kesti aika pitkään..), sillä ideoita tulee ihan tyhjästä :) Nytkin on yksi, joka mun päässä ilmestyi varpaisiin. Pitää vaan päästä toteuttamaan, tai laittamaan ylös.


Ähtärin ABC:lta löytyi suloinen Suomi-pumpernikkeli, kotiutin sen vatsaani :P

5 kommenttia: