tiistai 14. toukokuuta 2013

Stilettituto

Hullujen stilettikynsien yhteydessä multa pyydettiin tutoa muotilla tehdyistä stileteistä. Päätin sen tehdä, vaikka en varmastikaan ole oikea ihminen tekemään tutoa stileteistä, sillä tekemieni stilettikynsien määrä on melkeinpä laskettavissa yhden käden sormilla.


Ylläolevista kynsistä otin muutaman vaihekuvan. Kynnet tehtiin Kawaii Nailsin instagramkuvan perusteella.

Tehdään ensin pohjatyöt kynnelle (kynsinauhat, karhennus viilalla, nail prep, primer, mahdollinen pohjageeli...)

Sen jälkeen asetetaan muotti. Se tulee asettaa hieman erilailla kuin "tavallisissa kynsissä" (neliöt, mantelit...). Normisti se siis asetetaan kynnen suuntaisesti, mutta nyt se laitetaan alaviistoon. Pinkki viiva kuvaa linjaa, jota pitkin kärjen alareuna menee.

Pinkin nuolen kohdalta kärki painetaan lyttyyn ja vihreän nuolen kohdalta laitetaan liimapinnat kunnolla (isolta alueelta) kiinni toisiinsa.


Tässä on geeli paikoillaan tai oikeastaan vähän valuneena ja taas pinkki viiva kuvaamassa kärjen reunaa.


Tässä on ylimääräiset viilattu pois ja pinkki viiva kuvaa kynnen tulevaa muotoa: stressipiste keskelle (molemmissa suunnissa tietenkin). Jos tuota ei tuosta kasvatettaisi, kynnet todennäköisesti katkeilisivat juurikin stressipisteen kohdalta.


Muodon ja koristelun jälkeen kynnet on valmiit.


Koristelut on tehty tässä tapauksessa viimeisenä ennen päällysgeeliä, sillä ei ollut tarpeellista upottaa koristeita syvälle. Sitä on aina hyvä välttää, jos mahdollista. Helpottaa kummasti huoltoa :)

2 kommenttia: