sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Keski-Suomen kynsiharrastajien FB-ryhmän miitti

Voin jo tässä  vaiheessa sanoa, että nyt tulee muuten pitkä postaus, tai ainakin paljon kuvia :)


Miittasimme siis Keski-Suomen kynsiharrastajien FB-ryhmän kanssa eilen minun luona 9 hengen voimin kolmen miittiin ilmoittautuneen jäätyä viime hetkellä pois. Kun kaikki eksyneet lampaat oli löydetty, aloitin miitin tietysti virallisella puheella, eli toivotin kaikki tervetulleiksi :)


Jaettiin pikkupaketit kaikille, jotka sisälsivät BBE:n lahjoittamat lakat (yllä), yksi jokaiselle sekä Mimaxin lahjoittamat aivan ihanan väriset CG:n sunsational-lakat ja kynät (alla), 1 jokaiselle.


Miittaajat olivat ilmeisesti nälkäisiä, koska heti tuli kysymys syömisestä :D Mentiin siis syömään nyyttärihengessä tuotuja pöydän antimia. Eikun hetkinen, me mentiin kuvaamaan niitä!!


Siellä oli monenlaista herkkua pöydässä ja kamerat räpsyi. Suvi oli leiponut ihanan mangojuustokakun, jossa oli aivan mahtava kynsiaiheinen koriste päällä. Koriste vaan halusi kovasti karkuun kakusta ja sitä piti välillä siirrellä takaisin keskelle :D Alla kuvassa taustalla näkyy Helenan leipomat herkulliset cupcaket.


Saana oli tehnyt hyvää aurakinkkupiirakkaa ja Eeva-Leena ruokaisaa salaattia. Näiden lisäksi oli leipää, karkkia, keksejä yms. Aurakinkkupiirakkaa jäi kaksi palaa ja söin ne heti, kun muut oli lähteny :P Salaattia sitten iltapalaksi ja aamupalaksi.Syömisen jälkeen meillä oli ohjelmassa kynsiaiheinen bingo. Olin kerännyt yli 70 kynsiaiheista sanaa ja ne oli piilossa pussissa. Täytettiin kupongit ja alettiin nostelemaan sanoja.


Kun sai bingon, sai valita yhden tuotteen itselleen Cosmeryan ja Lushin lahjoittamista palkinnoista. Laitettiin myös kolmen poisjättäytyneen palkinnot tähän likoon, niin kaikille riitti.  


Palkintona oli niin monta erilaista ja kivaa tuotetta, että kaikille taisi löytyä jotain sopivaa.


Vaikka ihan kaikkia kuponkeihin täytettyjä sanoja ei pussista löytynyt, kaikki saivat bingon. Muutama perussana oli jäänyt puuttumaan, kuten geelilakkaus, leimaus, kynsinauhaöljy, jne.


Koska miitti oli kynsimiitti, piti tietysti kaikkien kädet kuvata. Tehtiin se niin, kuin muista blogeista ollaan opittu, eli rinkiin lattialle ja toinen käsi esiin:


Eikun äh, pieleen meni. Tämä oli KYNSImiitti, eikä käsimiitti. Otetaas uudestaan!


No siellähän ne kynnet on. Ihanan paljon erivärisiä kynsiä! Pidettiin parhaat kynnet -äänestys. Koska meillä oli vieläkin palkintoja, päätettiin valita kolme parasta. Voitin kynsiäänestyksen ja sain Adeninan lahjoittaman palkinnon. Suloisia tarroja ja kaunis CG -lakka. Toiseksi tuli Saana (harmaat kissakynnet) ja kolmanneksi Emilia (siniset kynnet). Kuka arvaa, mitkä on mun kynnet?


Käytiin ulkona ottamassa ryhmäkuvia. Oli pakko mennä varjoon, koska muuten kaikilla oli silmät kiinni -_-


Eeva-Leena oli väsännyt hienot nimikyltit kaikille! Alettiin suunnittelemaan jo seuraavaa miittiä loppuvuodelle ja kyltit pääsee silloin uusiokäyttöön.


Kirppisteltiin vielä lopuksi vähän aikaa, tai pääasiassa vaihdeltiin lakkoja. Mä pääsin kolmesta ja kolme tuli, ostin lisäksi myös hopeisen folion. Kaikki lakat on huolestuttavasti vihreitä, joten veikkaan, että tässä on alkamassa vihreä kausi :O Lakat siis MO Jade Stone ja Mirrorball-kokoelman Dancing Queen sekä Flormarin N014.


Kirppistelyn jälkeen suurin osa lähti, mutta jäätiin vielä pienellä joukolla keittiöön pälättämään ja siinä sitten vahingossa vierähtikin kolme(!!) tuntia :DD

Tässä vielä kaikki muut mun saamat kynsijutut. Bingon seurauksena valitsin pinkin nail art penin ja pikkupaketissa tuli CG Sun of a peach & GR rich color 01. Ja kynsikisasta sain CG Digital Dawn ja kynsitarroja.


Kiitos Helena, Saana, Emilia, Suvi, Essi, Eeva-Leena, Jaana ja Annika, oli todella mukava miitti!

Iso kiitos myös sponsoreille!
PS. Kalaan ajettu poikaystävä toi mukanaan pari haukea :D

12 kommenttia:

 1. Mahtava idea toi bingo! Vitsit mäkin haluun meidän miittiin bingon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa matkia! Voin jopa lähettää sulle listan sanoista, jos haluut. Mut sinne tosiaan kannattaa lisätä muutama ;D

   Poista
 2. Näyttää tosi kivalta!! :) huomaa ainaki et teil o ollu kivaa! ♥

  VastaaPoista
 3. Näytti ja kuulosti todella kivalle miitille =)

  VastaaPoista
 4. Kivalta miitiltä on kuulostanu :)

  VastaaPoista
 5. Hei vähänkö teillä on ollu kivan kuulosta :)! Meillä on Pirkanmaalaisten miitti tulossa kesäkuun alussa ja tässä rupeaa jo vähän jännittämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kivaa oli! Ai teilläkin on miitti. Niitä on ollu nyt monia tässä keväällä :)

   Poista
 6. Hei onkos Digital Dawn päässyt jo kynsille?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo vielä :D On ollut niin paljon muita kesäisempiä värejä :)

   Poista