keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Hutilointi huollossa tarkoittaa terävämpiä kynsiä

Tökkäsin varemman käden nimettömän johonkin poistaesani vanhoja geelilakkauksia. Koska kynsi oli siinä vaiheessa jo ihan luonnontilassa, se ei kestänyt, vaan kulmasta lähti pala pois. En halunnut luopua pituudesta, enkä millään jaksanut tehdä korjausta geelillä ja muoteilla. Siispä viilasin sitten kaikki kynnet manteleiksi.


Kynnet ennen geelejä näytti hassuilta, koska mulla on niin pitkä kynsipeti ja kärjet näytti tosi lyhyiltä. Olin jo vähän paniikissa, että tuliko näistä ihan hirveet. Ei kuitenkaan auttanut muu kuin alkaa geelaamaan.


Laitoin kärkiin liukuvasti Sanna Taralta saatua persikkaista geeliä, joka on kyllä ehkä enemmän nude pinkki kuin persikka. Kärkiin laitoin päälle muistaakseni Mimaxilta ostettua kynsifoliota pikkuläntteinä. Värigeelin rajalle laitoin Mereneidin glittergeeliä.


Nää onkin nyt vähän silleen, että jos en tykkää, se on viilan paikka, kun yleensä voi lakata päälle, jos kyllästyttää. Voin kyllä tässä vaiheessa sanoa, että tykkään mallista! :) Väri ei ole ehkä tyypillisin mun, joten taitaa se laikkailu sittenkin olla ratkaisu.


Tääkin on yhdenlainen experimentaali, kun geelilakan sisällä on tavallista värigeeliä. Tuo vaati kaksi reilua kerrosta peittääkseen, että kynsien pitäs ainakin olla kovat.

2 kommenttia: