maanantai 11. maaliskuuta 2013

Hullut stilettikynnet :P

Tittidii, laitoin stiletit! Harjoituskädelle. Näiden kynsien tekemisestä on toosi kauan aikaa. Harjottelin niitä, kun joku asiakkaani kysyi, olenko koskaan tehnyt stilettejä, en ollut.


Mielestäni stilettien tulee olla näyttävät, joten tein muutaman erilaisen kokeilun, joissa vedin vähän överiksi. Etusormen Ed Hardy -tyylinen maalaus on suosikkini, mutta pidän myös keskarista, sellaiset voisi tehdä itselle. Peukku on kans kiva, vaikka onkin melko överi.


Stiletit luonnollisesti jakaa mielipiteet, itse aluksi inhosin tuonmallisia, mutta vähitellen oon alkanu haluta kokeilla. Mites sä, onko kivat vai kauheet?

24 kommenttia:

 1. Musta stiletit on ihan hirveitä. Mutta tosi näyttäväthän ne on, jos ajattelee jotain näytöksiä tms. Niissä on tilaa upeille koristeluille. Mutta kynsinä? Kauheat. :)

  VastaaPoista
 2. Stilettien muoto ei miellytä silmääni (+käytännöllistä lähestymistapaani), mutta nuo tekemäsi koristelut ovat kyllä huisin hienoja! Mää kans voisin ottaa tuollaiset keskarin kynnet :)

  VastaaPoista
 3. Aaaww, miten ihanat ja epäkäytännölliset <3

  Onko muuten toi nimettömän mallikynsi se, josta puhuit tässä postauksessa? ;D
  http://kunsii.blogspot.fi/2013/03/liukuvaria-kahdella-tavalla.html
  Eli bongasinko oikein vai en :D

  VastaaPoista
 4. Ihania kynsiä! Vaikea valita, mikä on mun suosikki. Ehkä keskari. Mulla ei itsellä ole ikinä ollut stilettoja (tai sen puoleen muitakaan rakennekynsiä), mutta ne näyttää musta tosi kauniilta kunhan ne on osattu tehdä tuommoisiksi siroiksi ja kapeiksi niin kuin sinä olet tehnyt. Sellasista superpitkistä stiletoista en kuitenkaan tykkää, koska ne menee jo liian epäkäytännöllisiksi.
  Ois kiva jossain välissä nähdä tutoriaalia stilettikynsien teosta. Vink vink ;D

  VastaaPoista
 5. Minuakaan ei itse stiletit innosta mut kauniit koristelut

  VastaaPoista
 6. Itselle en ottaisi stilettejä, olisivat liian epäkäytännölliset. Kauniita nuo koristelut, etenkin etusormi. <3

  VastaaPoista
 7. Itselle en vielä ole valmis ottamaan, mutta kauniitahan stiletit ovat! Jotenkin tuntuu, että niihin olisi helpompi keksiä koristelutkin. Ps. Nuo ovat kaikki todella kauniita!! Ja nimettömässähän on se mallikynsi! :)

  VastaaPoista
 8. Ihania! Olisin voikut ottaa noi;)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanat! Jos tämmösillä pystyis jotain tekemään, niin laittauttaisin heti! Varsinkin noi etusormen ja pikkurillin koristelut on huikeita (: Oot kyllä hurjan taitava.

  VastaaPoista
 10. Tosi hienoja! Tuo Hardy-kynsi on minunkin suosikki. Upea :).
  Noin pitkiä en voisi itselleni ottaa, enkä osaisi niiden kanssa kyllä elääkään, mutta semmoset töpöstiletit (tai mantelit) mulla olikin viime keväänä ja kesänä. Ylipäätänsä siis olen sitä mieltä, et stiletit on sikahienot :).

  VastaaPoista
 11. Itse en ensin voinut sietää stilettejä, mutta nykyään kun silmä on tottunut, niin ei voi muuta kuin ihailla. Stiletit on nätit vain silloin kun on joko luonnollisesti pitkä kynsipeti tai sitten nudella geelillä/akryylilla jatkettu, näyttää rumalta jos kynsipedin vaalea osa on liian lyhyt :P Olikohan tarpeeksi epäselvästi selitetty? :D

  VastaaPoista
 12. Onkos toi nimetön ollu mallina näille kynsille ? :)

  http://kunsii.blogspot.fi/2013/03/liukuvaria-kahdella-tavalla.html

  i-dont-think-twice-i-just-do2@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. kivoja lakkauksia! tykkään tämän mallisista kynsista

  VastaaPoista
 14. Todella upeita! Itse rakastan stilettoja :) ja sellaiset myös hankin, kunhan se kesäloma joskus sieltä kopsahtaa kohdalle. Voiko parempia lomakynsiä ollakaan? ;) Koristelut pitää vielä keksiä, kenties mylaria, glitteriä ja timangeja.. :)

  VastaaPoista
 15. Äääh jenni ehti ensin;) mäkin olisin sanonut että nyt näkyy se mallikynsi!:D

  VastaaPoista
 16. Mä rakastan stilettejä <3 Tosin itselleni en oo tainnut koskaan tehdä kamalan pitkiä, oon nössö :D

  VastaaPoista
 17. Upeita koristeluja! Mä tykkään stiletoista muotona ja varmaan suurimmaksi osaksi siksi, että ne tosiaan on usein koristeltu mitä upeimmilla tavoilla. Mulla on ollut niin mantelinmuotoisia kynsiä kuin teräviäkin manteleita ja ne on kaikkein kätevimpiä muotonsa puolesta :)

  VastaaPoista
 18. IHANAT! En kestä, koristelut on ihanat ja kaikki muukin :D aluksi en tykännyt stileteistä yhtään, mutta nyt on alkanut miellyttää silmää - voisi tehdä itsellekkin kun on muotteja oppinut käyttämään :)

  VastaaPoista
 19. Hauskaa, näin paljon kommentteja!! Stiletit tosiaan jakaa mielipiteitä :) Jos pikaisesti oikein laskin, niin stilettejä puoltavia kommentteja tuli enemmän.

  Ja ootte oikeassa, nimettömässä oli mallikynsi, jonka etsintä oli piilotettu reilu viikon takaiseen postaukseen :P Outoa vaan on, että ensimmäisenä oikein kommentoineen kommentti on kadonnut tästä. Se löytyy multa kyllä sähköpostista...

  VastaaPoista
 20. Ihanat kynnet! Kysymys: onko tuo harjoittelukäsi hyödyllinen? Ku mulla on välillä vaikea saada harjoitella kun ei ole koekaniineja jonoksi asti ja itselleni en välitä tehdä. Mistä olet omasi ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon käyttänyt tota käättä vaan kerran. Mielestäni ne "sormet" on paljon hyödyllisempiä. Sinne kun laittaa tipin, jonka on eka leikannu kynnen malliseksi ja siihen tekee kynnen esim. muotilla. Tuo käsi (ja sormet) on ebaysta.

   Poista