maanantai 18. maaliskuuta 2013

Do you believe in fail after fail after fail...

I do.

Tässäpä yhdet vanhat kynnet, jotka "unohtui kirjoituslaatikon pohjalle". Sain epähannelemaisen idean kynsiin töissä lueskellessani projektikirjaa. Taisi mennä haukionkalaksi näitä miettiessä: Punaista glitteriä, mustat leimat, punaisia strasseja. Punainen ei nimittäin oo mun lempparivärejä. Oli kuitenkin hirveä hinku päästä toteuttamaan.


Ja kun olin toteuttanut, niin oli hirveä hinku päästä poistamaan nää. Mut jätin sit kuitenkin, kun niin monta strassiakin käytin.. Näitä oli tosi kiva repiä irti, kun lähti paksuja ja isoja palasia :)


Reunaan siis värittömän lakan päälle hassua punaista glitteriä. Sen suojasin Seche Vitellä. Päälle leimasin BundleMonsterin BM20 -laatasta kokokynnen kuviota vain kulmaan. Käytin Konadin "kullanmustaa" leimauslakkaa. Sit taas kerros Seche Viteä ja pikkuruisia 1 millisiä punasia strasseja sinne tänne.

Ei nää nyt niin pahat oo, mutta ei vastanneet ajatusta. Heti huomenna oli uudet kynnet...

7 kommenttia:

 1. Punanen ei kynsillä niinkään uppoo muhu, mut tämmöset kyl kelpais ;)

  VastaaPoista
 2. Punanen on yks mun lemppariväreistä, kynsillä ja muutenkin. Hienot!

  VastaaPoista
 3. vähän hassun näköiset mutta silti hienot!

  VastaaPoista
 4. Oikein kivat ja erilaiset. Punainen ei oo mullekaan mikään lemppari kynsillä, suunnilleen jouluna ja ystävänpäivänä käytän. Mutta tuon tyyliset kelpais kyllä omiinkin kynsiin!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia! Näistä voisi joskus tehdä vähän omemman version :)
  Punainen taitaa kanssa jakaa mielipiteitä: Kaikille ei vaan sovi.

  VastaaPoista