maanantai 25. maaliskuuta 2013

Badnailday

Aina ei mene kynnet niin kuin pitää. Pahinta se taitaa olla, jos tapahtuu silloin, kun pitäs huoltaa kynsiä. Lakkauksilla niin väliä, mutta geelikynnet / geelilakkaukset on kynsissä about kuukauden. Mulle kävi näin geelilakkausten kanssa. Tosin vaikeuksien kautta voittoon oli tämä onneksi.

Aloitin napsimalla kynsistä pituutta pois useamman millin. Onnistuin oikean käden nimettömässä vetäisemään vähän vinnoon, joten jouduin viilaamaan kynnen pari milliä muita lyhyemmäksi. Ärsytti suunnattomasti ja nyt kirjoittaessa huomaa, kuinka ei osaa käyttää kyseistä sormea.


Laitoin pohjalle liukuvärin haalealla värillä ja sovittelin muita värejä siihen päälle. Epäonnistuin kerta toisensa jälkeen ja jouduin pyyhkimään niitä useaan otteeseen pois. Ongelma taisi olla se, etten tiennyt, mitä halusin. Jätin lopulta pelkät liukuvärit.

Kun kynnet oli valmiit, huomasin, että oikean käden kynnet (kaikki!) oli ihan röpelöiset. Ei kun viilailua ja uudet päällysgeelit. Miten voin saada geelilakoista noin epätasaiset!! Vasen käsi ja myöhäinen ilta kenties?


Sitten aioin vielä laittaa nättejä vaaleansinisiä Kinnuselta ostettuja kangassydämiä, mutta ne osoittautuivat tosi huonolaatuisiksi. Pohjat vaan irtoilivat päällisistä. Laitoin niitä kuitenkin nimettömiin ja peukkuihin. Kun sydämet ei pysyneet kasassa, päätin tehdä jotain muuta seuraavana päivänä.

3 kommenttia:

  1. Kyllä nuo mun silmään näyttää todella kauniilta kynsiltä <3

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, kiitoksia. Lopputulos olikin ihan jees, matka siihen ei :)

    VastaaPoista