torstai 28. helmikuuta 2013

Torstaituote - Gals "Princes Set"

Tämän viikon torstaituotteeksi valitsin itsellekin ihan uuden jutun: Gals Princess Setin, siis setin leimauslaattoja.


Setti löytyi Cheekyn nettikaupasta hyvin huokeaan hintaan. 25 laattaa maksoi euroiksi muutettuna noin kymmenen euroa!


Setti on pienessä mustassa laatikossa ja mukana tuli Cheekyn "onnittelukortti". Odotin hienompaa rasiaa, sillä olin nähnyt Cheekyn laatoista postauksia, joissa rasiaa oli ihasteltu. Mulle sinänsä rasialla ei ole merkitystä, sillä säilytän kaikkia laattoja purkissa.
Kaikkien laattojen päällä on sininen suojamuovi.


Ja toisella puolella lukee www.galscosmetics.com, mikä on sinänsä aika hassua, sillä sivua ei löydy... Googletus muuten kertoo, että Galscosmetics on sisarmerkki Cheekylle.


Sit laattojen ominaisuuksiin. Keräsin omista laatoista kaikki erimerkkiset vierekkäin vertaillakseni kokokynnen kuvien kokoa. Galsin ja Konadin kokokynnen kuviot on isoimpia, Bundle Monster häviää sekä pituudessa, että erityisesti leveydessä näille. Essencellä kuviot ovat hieman kapeampia. Itse laatat (pyöreät) on samankokoisia.


Galsin laattojen kokokynnen kuviot on siis aika isoja, mikä on hyvä. Outoa niissä on tuo kaari, mikä nyt ranskista ajatellen on ihan jees, mutta se vie pituutta pois. Itsellä on niin pitkät kynnet, että eihän nuo riitä.


Sitten pari leimaa testiksi. Valitsin hyvin hienojakoisen kuvion, jotta haastaisin laatat heti kunnolla. Käytin Konadin leimauslakkoja. Väri irtosi hyvin leimasimeen, eli urat on tarpeeksi syvät. Ehkä jopa liian syvät, sillä väriä tuli tosi paljon ja leima levisi hieman. Tuossa muuten näkyy kuvion vajaaksi jääminen juuri kaaren verran...


Kuviosta jäi stamperiin osa, vaikka leima on kokonainen, eli tämäkin kielii laatan syvyydestä ja lakan paljoudesta stamperissa. Parhaissa laatoissa, joissa uran syvyys on täydellinen, kuvio lähtee täysin pois stamperista ja on silti kokonainen. Ja kyllä, vetäisin varmuuden vuoksi kaksi kertaa scarperilla...


Yllä mainitusta huolimatta voin kyllä suositella näitä laattoja. Hinta on hyvin huokea ja leimaus onnistuu. Postituksessa kesti aika kauan 3-4 viikkoa, kun Kiinasta tulivat. Jos juuri tämä setti ei kiinnosta, Galsilla on Cheekyn sivuilla myös Fairy set, se on samaa hintaluokkaa. Ja sivuilta löytyy tietenkin myös Cheekyn kokoelmat!

Mistä: Cheeky-beauty
Mitä maksaa: $12.99 = 9,94€, ei postikuluja!
Mitä saat: 25 leimauslaattaa, joissa on paljon kokokynnen kuvia.

11 kommenttia:

 1. Mä sitten aina himoitsen kaikkia tollasia, mutta en uskalla tilata, kun ne kuviot ei kuitenkaan riittäisi mun kynsille kun on aika leveät :( Taas niin nättejä ja HALPOJA :D Haluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe :D Noissa on kyllä aika leveät kuviot. Voin mitata, jos haluut tietää, onko ok sun kynsiin :)

   Poista
  2. Olis kyllä kiva jos mittaisit :) Vaikea arvioida, vaikka näkeekin tutun Konadin laatan vieressä :D

   Poista
 2. edullisia ja kivoja mun pitäs vaan saada se leimaus harjoittelu inspis ku löytyy laattojaki =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelet kato jotan manikyyrejä, joiss aon oleellisena osana leimat, siitä se lähtee..

   Poista
 3. kivoja laattoja, melkeen vois tilata.

  VastaaPoista
 4. Mäkin oon miettinyt tämän ja sen toisen Fairy-setin tilaamista... mutta mulla on jo ihan tarpeeksi leimauslaattoja ennestään. En vaan mitenkään pysty perustelemaan itselleni miksi pitäisi tilata 50 uutta laattaa, kun en ole vielä kaikkia aikaisempiakaan ehtinyt kokeilemaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, etköhän sä perustelun keksi ;) Itelläkin oli laattoja jo tarpeeksi, enkä läheskään kaikkia oo käyttäny :)

   Poista
 5. Oi oi ehkä pakko tilata.... :D

  VastaaPoista