lauantai 23. helmikuuta 2013

Mikä mahtaa olla in - Talvi 2013

Tämän kertainen mikä mahtaa olla in on ollut kaikista vaikein tähän mennessä. Aika yksinkertaisia on monissa blogeissa ollut. Sain onneksi vihdoin poimittua muutaman in-jutun, joten in on nyt
 • Holot (taas)
 • Spotted-vesimarmori
 • Glitterliuku
 • Kuvioleikkureilla tehdyt kynsilakkakuviot
 
Holot valitsin siksi, että Color Club jlukaisi holokokoelmansa Halo Hues, mikä sai bloggaajat ostamaan taas holoja (keskellä talvea!!), mutta myös muita holokokoelmia on näkynyt.

Spotted-vesimarmorin, vai millä nimellä sitä pitäisi kutsua, valitsin, koska tammikuun alussa näitä kynsiä alkoi ilmaantua Cutepolishin esitelyä tekniikan youtube-videossaan.

Paljon on näkynyt ihan yksivärisiä kynsiä viime aikoina blogeissa, mutta monissa olen nähnyt myös tuota glitterlakalla tehtyä liukua ja nimenomaan sellaisella, jossa glitterit on isompia.

Lopuksi vielä kuvioleikkureilla kynsilakasta leikatut kuviot pääsivät mukaan, sillä nekin ovat olleet esillä.


Oikeastaan nyt kun miettii, ihmettelen, miten tämä valinta oli niin vaikea...

Kynsille päätyi Dependin hololakka 2029 ja Kineticsin turkoosi All Night. Tähdet on tehty Gina Tricotin lakalla silver, jonka päällä on vielä kerros Avonin hopeaglitterlakkaa Silver Plated. Kärkiä koristaa Sonnetariumin Snowfall.


Lopuksi haluan vielä hieman siteerata Costume-lehden numeroa 3/2013, jossa kerrottiin muotinäytösten kynsistä: "DUO-LAKKAUKSET Miksi tyytyä yhteen, miettivät näytösten takahuoneiden manikyristit ja lakkasivat mallien kynnet kaksivärisiksi. Peter Somilla pastellikynnet saivat oranssit kärjet ja Vedan näytöksessä minttulakkauksen keskelle vedettiin musta viiva. 3.1 Phillip Lim laittoi kynnet kahtia ja maalasi yhden puolen ruskeaksi, toisen beigeksi."

Sellaisia muotinäytöksissä. Olenkohan mä nyt ihan hakoteillä mun in-juttujen kanssa ja olisi oikeasti pitänyt vain tehdä yksinkertainen lakkaus kahdella värillä? Muotimaailmassa siis jonkinlainen pastelli ja sen kanssa kontrastiväri ovat in. Mitäs sinä tuumaat, mikä on in?

8 kommenttia:

 1. Hauska postaus! Kaikki koristelutyylit on kyllä nättejä, vaikka vaan glitterliukuvärjäyksiä on tullu kokeiltua.
  Ehkä ne on kuitenkin parempi pitää erillään, nää on kokelmakynnet on tosiaan melko villit :D Mutta hauskat toki (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samaa mieltä, parempi pitää erillään :) Tosin ehkä toisilla väreillä vois toimia vähän paremmin...

   Poista
 2. ihanat kynnet ja ihana blogi! liityin lukijaks ja ois kiva jos kävisit myös tsekkaamassa minun blogini: http://hymyilevatkynnet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukemaan!
   Hauska nimi sun blogilla :)

   Poista