torstai 10. tammikuuta 2013

Torstaituote - Sonnetariumin lakat

Sunnuntaina kerroin tilanneeni kolme Sonnetariumin indielakkaa ja ajattelin nyt esitellä ne hieman tarkemmin. Lakkojen nimet on kivat, vasemmalta oikealle Weapon of Massive Consumption (9 ml), Snowfall (15 ml) ja Samurai Princess (9 ml).


Ensin vähän Sonnetariumista ennen kuin mennään itse lakkoihin. Kyseessä on nuori yritys, sillä ensimmäiset käsintehdyt lakat valmistettiin kesällä 2011. Lakkojen teon motiivina oli tuottaa lakkoja, joita ei muualta saanut. Alussa jokainen etiketti oli vaivalloisesti käsin tehty, mutta kasvu oli niin kovaa, ettei se ollut enää mahdollista. Niinpä yritys kasvoi perheen avulla nelihenkiseksi.

Sonnetariumin lakat ovat "3-vapaita": vapaa formaldehydistää, tolueenista ja dibutyyliftalaatista. Lakat eivät myöskään koskaan sisällä eläimillä testattuja ainesosia.

Sonnetariumille asiakkaat ovat tärkeitä, he liittävät jokaiseen tilaukseen käsinkirjoitetun henkilökohtaisen viestin. Tässä minun viestini.


Weapon fi Massive Consumption on osa Core collection -kokoelmaa, kuten muutkin lakat tässä postauksessa. Lakka sisältää eri kokoisia kultaisia ja hopeisia hologrammiglittereitä, jotka kimaltelevat ihanasti eri väreissä valon osuessa eri kulmissa. Tämän erivärisen kimalluksen huomaa jopa lakasta ja swatchista otetuissa kuvissa. Nousi ehdottomaksi suosikiksi heti, kun näin livenä. Lakan tilaussivulta löytyy hauska tuotekuvaus: "And I am a weapon of massive consumption; it's not my fault, it's how I'm programmed to function."


Snowfall sisältää erikokoisia valkoisia hex-glittereitä, sekä sateenkaaren väreissä kimaltelevia pienempiä glittereitä. Valitettavasti swatchasin lähes valkoiselle tikulle, joten lakka ei pääse oikeuksiinsa, mutta taskkaan katsomalla siitä saa vähän suuntaa. Muutama pieni väriglitterikin swatchista erottuu. Mielestäni lakan nimi kuvaa lakkaa hyvin ja sitä varmasti tuleekin käytettyä lumisien kynsien aikaansaamiseen. Tämän lakan tuotekuvaus on sen verran pidempi, että en viitsi alkaa kopioimaan, mutta sen voi käydä lukemassa sivuilta.

 
Samurai Princess on ihana mustia ja valkoisia hexglittereitä ja tikkuhileitä sisältävä lakka. Taas anteeksipyyntö swatchista, valkoiset glitterit ei erotu. Lupaan pian käyttää tätä lakkaa kynsillä, joten ehkä se korjaa virheen. Minulle tulee tästä heti mieleen Lynnderellan Connect the dots. Se olikin suuri motiivi tämän tilaamiseen. Vapaasti suomennettuna loppuosa tuotekuvauksesta: "Hän on Samuraiprinsessa ja hän on paikalla, kun tarvitset" Eli koska ostin lakan itselleni, se tulee ehkä pelastamaan minut joskus kynsipulasta!


Kaikissa lakoissa on todella paljon hileitä, mikä on tietenkin tosi hyvä juttu, sillä niitä ei tarvitse erikseen pullon pohjalta kaivella. Kaikissa tässä postauksessa olevissa swatcheissa on vain yksi kerros ja mielestäni se riittää vallan mainiosti myös kynsiä ajatellen. Kaikkien lakkojen pohjaväri on kirkas.


Mistä: Sonnetariumin nettikaupasta
Mitä maksaa: 9 ml $6 ja 15 ml $8,50, postikulut (ainakin näissä) $8.12.

Valitettavasti kaikki yllä olevat lakat on (ainakin tällä hetkellä) loppuunmyytyjä.

9 kommenttia:

 1. Sonnetariumin lakan on kyllä hienoja! Mulla on itellä toi Samurai Princess ja oon ihan rakastunu :3

  VastaaPoista
 2. Onpas tosi kivan näköisiä. :) Melkein voisi itsekin tilata Sonnetariumilta joitakin lakkoja sitten kun rahatilanne sallii. :D

  VastaaPoista
 3. ihania lakkoja, vois itekkin tilata kokeiluun muutaman lakan.

  VastaaPoista
 4. Sonnetariumin lakat on ihkuja, mullakin on Snowfall sekä Samurai Princess! :)

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä teidän kanssa ;) Ihania! :DD

  VastaaPoista
 6. Tilasin eilen Snowfallin ja Samurai Princesin kun Sonnetariumille oli tullut näitä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva, että niitä taas oli, niin saat omasi :) Viivaanpa yli tuon lauseen tuolta lopusta.

   Poista