Sivut

lauantai 12. tammikuuta 2013

Tilauskorviksia ja ne kaikki loput

Sain heti kaksi tilausta esitellessäni itselle tekemäni tippikorvikset. Teanna toivoi tummansinisävyisiä tai turkooseja samanmallisina. Halusin tehdä turkoosit, mutta jouduin järkytyksekseni toteamaan, etten omista yhtään (!!) hienoa turkoosia kynsilakkaa. Hätä ei ollut onneksi sen näköinen, koska omistin turkooseja irtoglittereitä. Sotkin niitä geeliin ja niin syntyi pohja. Lisäsin vähän mustaa hilettä pohjalle ja pisteeksi i:n päälle kirkkaat strassit.


Toinen tilaaja halusi myös samaa mallia olevat korut viininpunaisena tai tummansinisenä. Valitsin mielenkiinnosta viinninpunaisen ja siihen löytyi samantien hyvä lakkakin, Flormarin U34. Reunoihin laitoin ruskeaa glittergeeliä ja isoja pronssisia hex-glittereitä. Valitettavasti kuva vääristää ja korvikset näyttää lähinnä ruskeita :/ Paremman värianalyysin saa Flormar-linkistä.


Sitten ne kaikki muut yhteiskuvassa (kannattaa klikata isommaksi). Niitä on tullut pari lisää sitten viime kerran, mutta ei enää yhtä hurjalla tahdilla. Olen ehtinyt jopa töihin ja tietokoneellekin tässä välissä. Niin ja laajensin korvikset myös hieman tippien ulkopuolelle, dyykkasin töistä Zotac-laatikoiden kahvoja, joista saa vähän isompia ja suorempia koruja.



Jos kiinnostaa saada joku kyseisistä pareista itselleen, vinkkaa siitä kommentissa tai sähköpostilla, voin myydä muutamalla eurolla. En nimittäin itse tarvitse noin järkyttävää määrää korviksia.

16 kommenttia:

  1. Tää on kyl hauska idea ja onhan ne nättejä =)vois joskus koittaa itekki

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä korviksista Hannele!:) Näyttävät livenä vielä upeammilta kuin kuvissa ja kaikki ketkä ovat ne nähneet, ovat kehuneet kovasti!

    VastaaPoista
  3. Mua kiinnostaisi nuo mustat, onko niissä hopeinen se glitteri? Entä onko siinä "jutussa mikä ripustetaan korvaan" nikkeliä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glitteri on hopeinen. Mulla on sekä että, semmosia, missä ei oo nikkeliä ja semmosia, mistä en voi olla varma (kirurginterästä). Jos haluut noi, voin käyttää tietysti niitä, missä ei oo.

      Poista
    2. Minäpäs laitan sulle sähköpostia, kun oon niin laiska hakemaan aina uudelleen tätä postausta ;D

      Poista
  4. Mäkin olen nikkeliallerginen, mutta voisin olla kiinnostunut korviksista:) eli millaista materiaalia on se korvaan tuleva jutska?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eli kuten yllä mainitsin, löytyy nikkelittömiä koukkuja. Mimmoset haluisit? =)

      Poista
    2. Nuo toisen rivin vaaleanpunertavat sydänkorvikset vois kiinnostaa jos ne vielä on sulla=) Jos mahdollista niin haluisin niihin vielä tollain samansävysen helmen kun noissa niiden vasemmanpuolella olevissa?!:) mutta siis vaaleanpunaisen helmen/timangin=)

      kynsille@luukku.com //voit laittaa vaikka sähköpostia jos nuo on vielä jäljellä

      Poista
  5. Kyllä ne on vaan ihanania! Oikeen ihmettelen, että miten edes keksit alkaa tipeistä tehdä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Itekin ihmettelen, mistä se oikein tuli mieleen :D

      Poista