sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Postista haettua ++

Kerrankin löysin ebaysta kohtuuhintaista siirtofoliota (5 + liima $7,59) ja niittejä ($1,46) Jotenkin nuo kaksi on jäänyt ostamatta, koska ovat aina maksaneet liikaa, eli "lähes saman kuin Suomessa".


Eräänä iltana olin hyvin väsynyt ja päätin mennä makkariin katsomaan telkkaa. Rojahdin sängylle ja laitoin tv:n päälle. Hetken kuluttua aloin ihmettelemään kovaa tyynyä. Tutkin asiaa tarkemmin ja sieltähän löytyi Escadan Especially Escada -hajuvesi ja pikkuinen sydänlaukku <3 Poikaystäväni puhui työpuhelua, mutta oli silti pakko kiittää sitä heti :)


Seuraavana aamuna istuimme aamupalalla ja poikaystäväni kysyi, onko mulla joku tietty paikka, mihin keittiön pöydällä olevat lakat menee. Silloin huomasin yhden joukkoon kuulumattoman siellä kaikkien keskellä! Hän oli kuulemma sujauttanut lakan sinne samalla, kun olin ottanut kuvia blogiin... Eli siis suoraan mun selän takana!


Lakalle on jo suunnitelma, hajuvedestä tuli heti lemppari ja käytän sitä Aina!

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia ja todella ihana poikaystävä ,kun tuollasia yllätyksiä järjestää .Me ollaan jo nii vanha kalkkispari =)Eikä toi mies juurikaan yllätyksiä ole järjestelly .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tää on harvinaista herkkua. Ei kai se ikää katso :)

   Poista
 2. Vau, ihanasti poikaystäväsi sinut yllätti! :) Minua ei ole tuolla tavalla kyllä koskaan yllättänyt. Niitä hienoja hetkiä on vain, että "lähdetäänkö kylälle" "katotaanko joku leffa". :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tota se yleensä "täälläkin" on. Yleensä kyllä "lähetäänkö puntille" tms :D

   Poista