tiistai 8. tammikuuta 2013

Ei niin onnistunut kaviaari

Työkaverini ilmoitti minulle kaksi päivää ennen kynsien laittoa haluavansa valkoisen kaviaarinmanikyyrin. Lupasin tehdä sen, mutta samalla panikoiduin, että eihän mulla ole "valkoista kaviaaria". Onneksi oli kuitenkin kaksi päivää aikaa ja ryntäsin heti tutkimaan suomalaisia kynsikauppoja netistä, koska tiesin niiden pystyvän hyvinkin nopeaan toimitukseen. Mimaxilta sitten löytyi valkoisia microhelmiä, joten ne lähti tilaukseen toiveen kera liittyen nopeaan toimitukseen.


Ja Mimax toimitti nopeasti. Seuraavana päivänä microhelmet olivat postilaatikossa ja huoli oli poissa. Microhelmet eivät kuitenkaan olleet valkoisia, vaan läpikuultavia, joten jouduin soveltamaan. Laitoin pohjalle valkoista geeliä ja microhelmet siihen päälle, eikä lopputulos sitten näyttänyt ollenkaan kaviaarilta, kun vielä epämääräisiä möykkyjä oli joka puolella ja jouduin viilailemaan niitä rankalla kädellä pois, olin todella pettynyt työni jälkeen.


Kynsistä tulee itselle enemmänkin mieleen joku mehiläispesä. Olenko siis failannut tämän hetken hittimanikyyrin, vai luonut jotain ihan uutta?

16 kommenttia:

 1. Musta toi näyttää vähän sammakonkudulta :D Luulen, että erilainen vaikutelma vois olla siitä, että tossa ilmeisesti on päälläkin geeli..? Mun käsittääkseni kaviaari kuuluisi olla ilman päällyslakkaa (tosin en ymmärrä, miten kukaan pystyy elämään sillen :D Itse pelkäisin karisevani joka paikkaan :D)
  Mutta ei nuo nyt rumat ole :)

  VastaaPoista
 2. Tosi jännän näköiset! Kaviaari kuuluu olla ilman mitään päällys/geelilakkoja, joten olet luonut jotain uutta! ;D

  VastaaPoista
 3. Joo, siihen oli pakko laittaa päällysgeeli, koska ne oli niin hirveän röpelöiset, että ois tarttunu ihan joka paikkaan muuten... Silti sinne jäi röpöjä, vaikka viilasin ja laitoin vielä toisen kerroksen päällysgeeliä. Oli vaikeeta *huoh* /o\

  VastaaPoista
 4. Onpas hauskat ja mulle ainaskin tulee mieleen juurikin joku mehiläispesä :D Ei sitten Cesarssilla olisi löytynyt valkoista kaviaaria, kun kerran myyvät sitä Ciatee ja Sinaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tehty jo joulukuun puolella. Silloin ei muistaakseni vielä ollut Sinaa (jossa ei vieläkään oo valkoista) ja Ciatet on hävyttömän hintaisia.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Samaa mieltä, mannapuurolta se näyttää ! :D

   Poista
  2. Joo, mannapuuro kuvaa kyllä tosi hyvin :D

   Poista
 6. Olet vissiin luonut jotain uutta! o,o Olisi siistiä nähdä samalla tyylillä tehdy kynnet, jossa on sellaista mikrohelmisekoitusta (eri värejä). :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vois olla hauskat. En kuitenkaa haluu kokeilla :DD Niin tuskaa oli tuokin jo...

   Poista
 7. Juu, kuten moni jo kommentoi, päälle ei olis saanu laittaa mitään geeliä. Kaviaarikynnet tulee tehdä ilman päällyslakkaa, ne ei siis kestä korkeintaan kuin yhden päivän kynnellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää siis on geelikynnet, joissa kaviaari on geelillä kiinni. Olisi pitänyt kiinnittää vaikka päällysgeelillä, niin ei olisi tarvinnut läträtä siitä tuohon päälle. Palloja pitänyt geeli kovettui kamalan röpelöiseksi...

   Poista
 8. Onkos tää sitten kaviaarisandwich? ;D

  VastaaPoista