keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Paketoidut kynnet ja puhelimen joululahja mulle

Paljastin jälleen geelilakkaranskiksen kynsilakkojen alta ja koristelin sen pienesti. Halusin tummanvihreää, sain perusvihreää. Muistin nimittäin, että tuo koristeteippi olisi ollut tummempi. Ajatuksena oli joulupallot, mutta paljeteista tuli pakettinarujen sinettejä.


Eipä näistä paljoa muuta ole sanottavaa. Koristeteipit tunnetusti ei kauaa pysy, vaikka laitoin Ginan aluslakkaa ja päällystin Kikon pikakuivattavalla, joten vielä yhdet ehtii tekemään ennen aattoa ja The joulukynsiä.


Sitten kännykän joululahjaan. Kaivoin sen takin taskusta, niin näytössä oli outo valikko. Poistuin valikosta ja kappas, taustakuva oli muuttunut. Kännykkä oli valinnut salaa uudeksi taustakuvaksi kuvan, jossa lakkailen hääkynsiä. Ihan hauska, että se osasi tehdä sen itekseen. Kuva nimittäin on lakattavan minulle watsappilla lähettämä, enkä edes tiedä, mistä olisin sen löytänyt :D Pidän sitä nyt sitten jonkun aikaa, kuvaahan se mun harrastusta! Ehkä pitää keksiä joku uusi talvinen tilalle jossain vaiheessa.


Onko teidän puhelimet tehneet taskussa kummia?

8 kommenttia:

 1. mun puhelin ei oo, mutta miehen puhelin kysyi viime vuonna: tuleeko valkea joulu? - ihan randomisti :DD

  psst, sulle on sähköpostia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska! :D Ja hauska oli myös sähköpostin sisältö, Jee!

   Poista
 2. Hahaaa, hauska puhelin, tietää mistä sä tykkäät :D

  VastaaPoista
 3. aika hauska juttu toi puhelinhomma

  VastaaPoista
 4. :D Älypuhelin:)

  Kynnet on tosi sievät. Miten nuo teipit kestää käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, älypuhelin! :)

   Kiitos, huonostihan ne kestää, päivän pari pystyy menemään. Enemmän päällyslakkaa, niin varmaan kestäis enemmän, mutta alkaa reunoista rispaantua.

   Poista