keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Jouluinen ranskis

Kävin viikonloppuna pelaamassa biljardia pitkästä aikaa. Kesken pelin rupesin tunnustelemaan oikean käden etusormea, se tuntui omituiselta, siitä oli revennyt geelilakasta yli puolet pois. Mitään en ollu huomannu ja oma kynsi oli ihan kunnossa ja alusgeeli siinä vielä kiinni. Mihin ihmeeseen se oli kadonnut? Aloin sitä sitten varomaan, mutta onneksi ei vaikuttanut peleihin, voitin yhtä vaille kaikki =) Siispä heti kotiin pääsyäni poistin jämät ja tein uuden.


Seuraavana aamuna tein loput kynnet samanlaisiksi kuin etusormen eli ranskista ja kultaista glitterpölyä. Vasempaan käteen ranskikset oli peace of cake, mutta oikeaan väänsin niitä varmaan yli puol tuntia, koska halusin nätit smile linet. Nyt taas muistan, miks en niin hirveesti oo ranskiksia itelle tehny. Nimettömiin kiinnitin kynsilakalla kolme helmenpuolikasta, joista lähti hohde melkein heti pois :/


Otin kuvan vasurista, kun siitä oli poistettu geelilakat, geelilakka oli pitänyt kynnet hyvin kasassa, sillä kaksi kynsistä oli hieman reunasta haljennut, pikkurilli ja etusormi, sekä oikean käden keskari. Niihinkin pistin vaan geelilakat päälle ja hyvin toimii.


On tää perusranskis kyllä klassisen kaunis, mutta lopulta aika tylsä.. Heti tekee mieli laittaa jotain. Noo, meen näillä viikonloppuun. Silloin on ristiäiset, niin koitan keksiä jotain poikavauvaan sopivaa :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköset <3 Hihii, yleensä kaikki, missä on glitteriä niin kolahtaa muhun ;D

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään perusranskiksesta pienellä jutulla höystettynä, tulee vaan tosi harvoin tehtyä kun en saa ikinä siistiä smile lineä:/ Nää sun on kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu, perusranskis on klassisen kaunis, mutta se siisti smile line *huoh*..

   Poista