perjantai 21. joulukuuta 2012

Golden xmas

Tein eilen kahdet jouluiset kynnet, joista ei kimallusta puuttunut. Molemmat halusivat kultaa ja erilaisia kultaisia glittereitä etsiskelin pöydälle.


Ensimmäisiin kynsiin (geelilakkaus) haluttiin kullan lisäksi myös punaista glitteriä. Vähitellen punaisesta ja kultaisesta muodostui ajatus. Punaisella tehtiin kynnen alaosa ja kultaisella kärki. Sekoitin kahta kultaista keskenään, isoja ja pieniä värittömän geelilakan sekaan. Asettelin kultaisen rajan ajatuksena jääpuikot, mutta ei se oikein tule tuossa esiin. Kultaiseen ja punaiseen sopi vielä valkoiset lumihiutaleleimat (konad M59), jotka ovat kyllä olleet tosi suositut tänä talvena.


Tosissa kynsissä (geelikynnet) on sitten niitä samoja kultaisia glittereitä. Näihin haluttiin "paljon kultaa" ja sain itse vähän soveltaa, joten levitin ensin harvasti melkein koko kynnelle geeliin sekoitettua pientä glitteriä, johon painelin kärkeen isoja glittereitä hieman liukuvasti.


Ihanasti kimmeltää kulta! Molemmat kynnet kuvasin jääkarhulampun kanssa, ekoissa se oli sammuksissa, mutta näihin toisiin laitoin sen päälle. Näyttää kivan jäiseltä :)

7 kommenttia:

 1. Todella ihanan näköiset nuo punakultaiset kynnet! Oikein jouluiset =)

  Minulla on meneillään arvonta blogissani, että jos kiinnostaa käydä osallistumassa =) http://emmminn.blogspot.fi/2012/12/arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, niistä tuli oikein näyttävät..

   Käynpä katsomassa :)

   Poista
 2. apua, tuli just mieleen että saattoi tulla pieni moka niitten valotikkujen kanssa.. saitko 3 vai 4kpl niitä liitoskohtia? nimittäin jos vain 3 niin olen tosi pahoillani, joku aivopieru käynnyt kun niitä pakkailin :(

  VastaaPoista