tiistai 13. marraskuuta 2012

Viimeiset syyskynnet ja nail art ilman nail art -lakkoja

Äiti valitsi viimeksi hänelle kynsiä lakkaillessani seuraaviksi väreiksi keltaisen, oranssin ja ruskean. Näillä sitten mentiin ja äiti totesikin, että ei tullut niin ärtsyn väriset, kuin olisi voinut olettaa noista väreistä. Tämä oli siis hyvä asia.


Kynnet olin suunnitellut jo aikapäivää sitten ja lakoiksi oli valikoitunut Color Clubin Get your lem-on ja Sparkle and soar, joiden lisäksi MO:n Becca's brown. Nyt kumminkin aloitin Peggy Sagen Neon Yellow -lakalla, jota läträsin kaksi kerrosta sen peittämättä juuri ollenkaan. Tuskastumisen jälkeen kaivoin esiin Get your lem-onin ja vedin sitä kerroksen, se riitti. Töpöttelin kärkiin Sparkle and soar -lakkaa ja piirtelin viivat ja pisteet nail art -siveltimellä.


Sit se nail art ilman kapeakärkisiä nail art -lakkoja. Se vaatii tietysti nail art -siveltimen, mutta erillisiä lakkoja ei. Olemassa olevat (peittävät) käy hyvin. Itse otan lakkaa siveltimellä suoraan sudista ja piirrän. Näin mikään ei pääse kuivumaan ennen aikojaan. Suti on pullossa aina piirtämisen aikana. Nail art sivellintä puhdistan kynsilakanpoistoaineessa lähes joka välissä, koska kärki ehtii kovettua tosi nopeasti. Alla oleva MO:n Becca's brown on ollut kovassa nail art -käytössä. Kerran tiputin sudin lakkapullon päälle ja siksi se on ihan sottainen.


Vierailin siis vanhempieni luona isänpäivänä ja heti pihaan tultuamme iskä tuli ovelle ja kaipasi makrokuvaajaa... Sillä oli uusi lemmikkiperhonen, jota sitten kuvailin. Perhonen oli päätynyt sisään ilmeisesti halkojen mukana. Vähän lämpöä ja sokerivettä saatuaan se lenteli pitkin taloa.


Jouluna äitille laitetaan sitten kultaa tai hopeaa ja vihreää.

4 kommenttia:

 1. Ai nyt on pakko kysyä, että poisteletko postauksia vähän kirjottamisen jälkeen, vai kuinka välillä mulla ei uudet postaukset näy, herjaa vaan että sivua ei ole enään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh!? En poistele. Onks näin käyny useestikin? Eilen tosin klikkasin vahingossa "julkaise", kun olin kirjottanu otsikon, enkä oikeestaan mitään muuta... Sen poistin, mut muuten en kyllä.

   Poista
 2. On tätä ainakin mulle muutaman kerran käyny, ja sit listalla näkyy tekstiä ja, mut voi olla joku listankin oma ongelma..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika omituista. Kokeile seuraavalla kerralla klikata sitä kohtaa, mistä pääset mun blogin etusivulle. Toivottavasti silleen näät postauksen.

   Poista