torstai 29. marraskuuta 2012

Torstaituote - Glitterkynsitarra-arkki

Kovin monta lakka-aiheista torstaituotetta on nyt ollut, mutta tälle päivälle valitsinkin jotain ihan muuta, tosin kynsiin liittyvää edelleen. Valitsin Sanna Tara Nail Artista saadun kokonaisen kynsille tarkoitetun tarra-arkkilevyn. Itselleni on ensimmäinen kerta, kun törmään tämmöiseen, joten tutkitaanpa sitä vähän tarkemmin.


Kyseessähän siis on ihana glitterinen iso tarra, josta voidaan leikata halutut kuviot ja liimata kynsille kuten kynsitarrat. Eli ohjeen mukaan puhtaille kynsille, kuivan lakan päälle. Tarra siihen ja päälle top coat.


Leikkelin arkista vinoiksi ranskiksiksi sopivia paloja, koska ne oli mielestäni kaikista helpoimmat. Ihan tuurilla leikkasin toisen käden palaset eri päin. Arkista riittää noin kolmiin tällaisiin kynsiin.


Tein kuten ohje sanoi, liimasin tarrat kuivalle lakalle. Tässä vaiheessa näyttää vielä epämääräiseltä.


Viilasin ylimääräiset pois, etteivät repsota.


Tarra on kivan ohutta, joten ei irvistellyt kärjestä tai mistään, vaan sain ne aseteltua tosi hyvin paikoilleen. Tässä alla kynnet reunojen viilailun jälkeen. Lisäsin vielä 2 kerrosta MNY Drying effect -lakkaa ohjeen mukaisesti.


Tarrat pysyi kynsillä tosi hyvin, eivät irtoilleet. Vasemmassa kädessä pohjalla oli MNY Drying effect, joka sitten itse muutaman päivän jälkeen irtosi levynä kynneltä vieden tarran mennessään. Oikean käden Ginan base coat pysyi paremmin ja jouduin lopuksi hinkkaamaan tarrat pois kynsilakanpoistoaineella, kun olivat niin jämäkästi kiinni.


Olen tyytyväinen arkkiin, tarrat pysyy hyvin ja näyttää näteiltä. Aion tilata jatkossa lisääkin.

Mistä: Sanna Tara Nail Art
Mitä maksaa: 1,75 €

2 kommenttia: