torstai 15. marraskuuta 2012

Torstaituote - Flormarin erityyppiset lakat

Sain Flormarilta neljä erityyppistä lakkaa testattavakseni ja blogissa esiteltäväksi.


Lakat vasemmalta oikealle G07, U34, MG02 ja N002

Esitellään nämä nyt samassa järjestyksessä kuin ylläkin ovat. Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Flormar Graffiti nails -lakka G07, joka on punainen crackle-lakka. Levitin lakkaa ensin valkoisen lakan päälle (OPI Alpine snow matte). Halkeilu tapahtui hyvin nopeasti ja lakasta tuli saman tien kuiva. Pinta tässä lakassa on mattainen. Mitä ohuemman kerroksen lakkaa laittaa, sen pienipiirteisempää kuviota saa aikaiseksi.


Seuraavaksi kokeilin lakkaa parin muun värin päälle. Kultaisen Models Ownin päällä lopputulos on upea, hyvin pikkujoulumainen, mutta tumman Flormar U34 -lakan päällä tuo ei peitä kunnolla ja näyttää likaiselta. Tuo voisi sopia hyvin halloween-kynsiin!


Pullon korkissa on pahvi, jossa on ohjeet lakan käyttämiseen ja juuri noin se kävi, lakka oli valmis 30 sekunnissa!


Toisena jonossa on hyvin tumma viininpunainen glassflecked-lakka U34. Tämä on hyvin peittävä, jopa yksi kerros peittää hyvin. Tasaisuuden vuoksi suosittelen kahta, vaikka en siinä mitään ongelmaa nähnyt. Lakan pohja on tumma ja "hileet" siinä selvästi vaaleampia ja kokonaisuutena pinta on kaunis. Sopii hyvin tähän vuodenaikaan vaikka pikkujoulukynsien pohjaksi.


Kolmantena löytyy oliivinvihreä magneettilakka MG02. Lakan mukana tulee magneetti, jolla saa aikaan viivat kynnen pintaan. Lakka on täynnä kimmellystä, joka asettuu kynnelle magneetin avustamana.


Lakka tulee pienessä muovilaatikossa, jonka sisällä on lakka, magneetti ja käyttöohje jännillä kielillä. Pakkauksessa on myös ohje ja siinä neuvotaan englanniksi lakkaamaan kynsi ja asettamaan magneetti kynnen päälle kymmeneksi sekunniksi.Ja toden totta, 10 sekuntia riitti kuvion aikaansaamiseen. Sisällä olevassa ohjeessa kielletään magneetin asettaminen toisin päin. Tämä on oikea tapa! Vaikka magneetti toimii hyvin, se jättää kaarevien kynsien reunat kuviotta. Magneettia voi siirrellä ja saada aikaan kuviot reunoihin myös, lakka ei siis ole kuiva liian nopeasti. Yksi kerros muuten näyttää peittävän ihan hyvin, mutta ehkä toinen kerros pohjalla ilman magneettia voisi toimia paremmin.


Viimeisenä sininen neon-lakka N002. Tämä on ensimmäinen Flormarin Neon-lakka, jota olen kokeillut. Neon-lakat ovat yleensä huonosti peittäviä. Tämä ei ole sellainen, osittain ehkä jo sinisestä väristä johtuen kaksi kerrosta riittää hyvään lopputulokseen. Mielestäni tämä ei ehkä ole ihan "niin neon", kuin toivoisin. Muuten kyllä hyvä lakka.
Tässä tarkemmat kuvat swatcheista yhdessä kuvassa U34, N002, G07 ja MG02.


Lopuksi vielä lakkapullot swatchien kanssa samassa kuvassa U34, N002, G07 ja MG02.


Uppooko Flormarit sulle?

10 kommenttia:

 1. mä ainaki tykkään flormar lakoista

  VastaaPoista
 2. Mä en (vielä) yhtään omista, mut on mun kyl jonkun aikaa pitäny ostaa ja ehkä nyt rohkenenki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. osta ihmeessä :DD Noi on ihan hyviä tuon hintaisiksi..

   Poista
 3. Mä sain kanssa samanmoisia lakkoja sisältävän paketin ja tykkäsin kyllä kaikista kiekolla, yhdellä olen vasta lakannut kynnet. Erityisesti graffitilakka oli mukava ylläri, koska en ole sellaista aikaisemmin kokeillut. Tosiaan lohkeili hyvinkin nopeasti ja jätti hauskan pinnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekkin tuo graffitilakka oli noista kaikista positiivisin ylläri, koska mulla on aikasemmin ollut vain yksi, mutta ei se halkeillut kunnolla ja kuivui hitaasti. Toi on tosi hyvä =)

   Poista
 4. flormarin lakat on jees. kokoelmasta löytyy just tuo crackle lakka.

  VastaaPoista
 5. Kaikkia muita olenkin jo kokeillut paitsi magneettilakkoja (: Kiinnostaisi kyllä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei aikasemmin oo ollu magneettinsilakkoja (huono geellilakka kylläkin). Tämä oli hauska :)

   Poista