perjantai 2. marraskuuta 2012

Sister nails ja ranskalaisia

Tässä muutamat asiakaskynnet, mitä on jäänyt julkaisematta vielä.

Mulle tuli kiireaikataululla kaksi nais-immeistä geelilakkauksiin iltamyöhällä. Pelkäsin, että haluaisivat monimutkaisia koristeluita, mutta kuinkas kävikään. Molemmat tykästyivät Fräuleinin ruskeaan geelilakkaan ja sitä heille laitettiin.


Samiksista kynsistä tuli "sister nails", vaikka eivät he siskoksia olleet. Niin tosin luulin aluksi, kun samaa näköä oli paljon.


Sitten niitä ranskiksia. Nämä seuraavatkin kynnet on geelilakkaus. Huolsin 2 viikkoa vanhan geelilakkauksen, jossa parissa sormessa oli kimalteita. Osasta kynsistä oli geelilakka lohkeillut kärjestä, mutta muutama ihan hyvänä säilynytkin oli.


Pikkusormiin jätettiin mix-hileet ja sen lisäksi kaikkiin laitettiin vielä päälle kerros Sinan glitteristä geelilakkaa, johon asiakas tykästyi mun kynsissä.


Viimeisenä ranskis tavallisissa geelikynsissä.


Näihin laitettiin koristeluksi vain metallinhohtoisia helmenpuolikkaita, etusormiin ja pikkusormiin molempiin kaksi. Toisessa kädessä turkoosit ja toisessa pinkit, kun päätöstä värien paremmuudesta oli vaikea tehdä :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat noi vikat kynnet :)))

  VastaaPoista
 2. Voiko geelilakan huoltaa? Huomasin kun kirjoitit että huolsit vanhat geelilakkaukset, mutta tarkoitatko että poistit kokonaan entiset ja sitten teit uudet?=)

  Mä selailen tässä sun kaikkia geelilakkauksia ihan lumoutuneena.. vielä kun omatekemätkin kestäisi yhtä kauan kun sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näköjään selailet tosi vanhojakin :)
   Ja joo, mä tarkotan huollolla uudelleentekemistä, sitä vois vähän täsmentää :)
   Muuten vinkki geelilakkauksen kestoon: Ensin alusgeelilakka, sitten kerros läpinäkyvää geelilakkaa ja siihen värigeeli. Mulla ainakin auttanu pysyvyyteen (Käytän NDED:in geelilakkoja).

   Poista