tiistai 27. marraskuuta 2012

Mustavalkoinen, ehkä vähän vihertävä ja 3D-kuviot geelilakalla

Onkohan mulla koskaan aikasemmin ollu ihan vaan mustavalkosia kynsiä. En muista ainakaan. Olin testannut näitä huijaussormeen ja tippiin ja todennut kivan erilaiseksi. Aikomuksenani oli pian toteuttaa kynnet myös omiini. Sitten huomasin kynsikisan SNKCATT -blogissa. Aiheena oli oma lempikoristelu. Vaikka kynnet on itselle epätyypillisen väriset, on niissä kaksi minun lempikoristelua: 3D-kuviot ja hileet. Näillä kisaan osallistuminen ilmeisesti kannatti, sillä sunnuntaina oli sähköpostissa ylläri, olin voittanut! :)


Pohjana valkoinen Golden rose -lakka, 2 kerrosta. Päällä ensin paljon isoja mustia glittereitä ja sitten pieniä mustia glittereitä liukuvasti.

3D-kuviot on tehty muoteilla ja soak off -geeleillä, jotka huomasin aika hyviksi tähän hommaan. Niiden avulla saa hyvin taipuisia kuvioita, eli eivät törröttele niin pahasti kuin tavallisella geelillä tehdyt.


Vaikka kuviot oli paremmin kynnen myötäiset, lähtivät ne aika nopsaan irti (parissa päivässä kaikki) ja kynnet jäivät mustavalkoisiksi. Vaikuttaa siltä, että geelilakalla tehdyt ei kiinnity lähsekään niin hyvin kynsilakalla kuin normigeeleillä tehdyt 3D-kuviot. Lopulta korjailin kärkiä mustalla lakalla, kun glittereitäkin tuppasi tippumaan mukana.

3D-koristeet näyttää yleensä jakavan mielipiteitä. Mä tykkään, vaikka tarttuukin joka paikkaan, entä sä?

12 kommenttia:

 1. Mahtavat kynnet! :) ois arvonta osotteessa -> http://alcoolise.blogspot.fi/2012/11/1-vuotis-synttariarvonta.html

  VastaaPoista
 2. Nää on kyl tosi hienot kynnet!:)
  Onnea voitosta!:)

  VastaaPoista
 3. Nää oli kyllä kivat, tulee joku leivos mieleen jostain syystä. Makeannälkäisenä sitten itsekin äänestin näitä:D

  VastaaPoista
 4. Onnea voitosta! :) Sun pitää ilmotella täällä, jos sun kynnet on päässy johonkin finaaliin, niin osataan sitten mennä äänestämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, kai mun pitäis... Tosin tällä kertaa kisan järjestäjä toivoi, että kynsille ei haalittaisi ääniä blogien kautta. :)

   Poista