maanantai 15. lokakuuta 2012

Tunnustan!


Tällainen haaste iskeytyi minulle neljästä suunnasta.
Kiitos Mella, Mia, Nunnu ja Nailium!

Nyt mun tehtävä ois kertoa 8 faktaa ja jakaa tätä vielä eteenpäin. Tää on vaikeeta, koska pelkään, että kirjotan tänne taas samoja juttuja, mitä oon jo kertonu.
 1. Oon heijastinhamsteri. Ostan usein kivannäkösiä heijastimia, koska ne on söpöjä. Erityisesti tarraheijastimia oon ostellu, mutta en keksi, mihin niitä laittais.
 2. Pienenä halusin olla poika. En enää, ei "saisi" laittaa omia kynsiään :D
 3. Aloitin just kisan mun bf:n siskon kaa, molempien pitää laihduttaa 3 kg jouluks. Jos ei onnistu, joutuu ostaan toiselle 20 egellä jotain. Mä saan kynsijuttuja :) Jos molemmat onnistuu, molemmat ostaa toiselle palkinnon ja sit jos kumpikaan ei onnistu, niin sittenki joutuu molemmat ostaan jotain :D
 4. Mulla on siniset silmät. Pyysin poikaystävää kertomaan musta faktan. Se sanoi tän.
 5. Työkavereiden mukaan musta kuuluu aina hirveä meteli, kun liikun jossain. Taisivat viitata korkkareihin, mutta myös siihen, että rymistelen tavaroita ym.
 6. En tykkää suklaasta. Tai on se ihan ok, mutta en voi montaa palaa enempää syödä kerralla. Lakut, toffee ja salmiakki on mun juttuja!
 7. Blogini kaipaa mun mielestä nyt vähän muutosta. Mulla on ihan hirveästi postaamattomia kynsiä, kun olen tehnyt niitä niin paljon viime aikoina :)
 8. Yritän päästä ens viikolla hiusmalliksi. Olin jo kerran ja sain ihan parhaan tukan. Vanha tukka alla.

Tunnustus lähtee seuraaville (nolona vain 5, vaikka piti olla 8):

Yue
Sara
Hannaliininen
Suvinen
Eekku

14 kommenttia:

 1. kohta 4 :'D se on aina hyvä kysyy mieheltä jotain kun ne vastaukset on niin hyviä :DD ei tulis itelle heti mielee samoja vastauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olin eka sillee, et "äh, ei tota voi laittaa" :D Mut sit ajattelin, että laitan ja kerron, mistä se tuli. Miesten kommentit on kyl aina hauskan erilaisia :)

   Poista
 2. Mä kysyin kans omaani mieheltä apua, mutta siltä ei tippunu ei niin yhtään mitään julkaisukelpoista ajatusta. Ite täytyy vaan kaikki asiat hoitaa... ;D
  Hyvä toi laihdutusskaba, parhainta ois jos kumpikin feilaa tai onnistuu. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, usein kyl tulee juttuja, mitä ei viitti laittaa :)
   Niinpä! Ois kiva, jos molemmat onnistuis, niin sais sitten molemmat palkinnon ja ois vielä saavuttanu tavoitteen. Ei passaa luottaa siihen, että toinen failaa :D

   Poista
 3. hahaa, hauskoja faktoja :) Ja kiitos tunnustuksesta <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos sullekin tästä tunnustuksesta. :D

  VastaaPoista
 5. Hauskoja faktoja oli :--D! Olispa mullaki kynsipostauksia varastossa, ois pitäny "varastoida" niitä talven varalle, kun ei oikein kehtaa enää ulkona kuvata. Pitänee siirtyä sisätiloihin kikkailemaan valojen kanssa. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mä taas kuvaan suuren osan kynsistä sisällä, joten siinä mielessä noista ei oo hyötyä. Haluisin päästä eroon turhista, kun kohta en oo enää kärryillä, mitkä oon julkassu ja mitkä en :)

   Poista
 6. kiitos ,tein se tuossa yx päivä joten en taida jaksaa uudestaan väsätä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, ei tarvi uusiks tehä. Enpä huomannut, että olit jo tehny, mun moka...

   Poista
 7. Kiitos vielä kerran, tommosia kirjottelin :D
  http://taasyksikynsiblogi.blogspot.fi/2012/10/okei-ma-tunnustan.html

  VastaaPoista