torstai 4. lokakuuta 2012

Mikä mahtaa olla in - Syksy 2012

 In on nyt:
 • Holot 
 • Ruffian
 • Elmukelmu
Näitä kolmea on näkynyt monessa blogissa. Holot tulivat jo kesemmällä, silloin moni osti Flormarin holoja ja osa tykästyi, toiset tuskastui. Ruffian vasta hienovaraisesti nostelee päätään, mutta muutamassa blogissa olen siihen törmännyt jo, veikkaan syksyn jutuksi. Elmukelmu on myös yleistymään päin. Niitä tullaan näkemään vielä monina variaatioina, kunhan kaikki bloggaajat, jotka kommenteissaan niin ovat sanoneet, pääsevät tätä taiteenmuotoa kokeilemaan.


Koska holoinnostus varmasti lisääntyi kesällä ilmestyneiden Flormareiden myötä, valitsin itsekin Flormarin hololakan (805). Päälle halusin selvästi tummempaa, onhan jo syksy. Valinta osui Kikon lakkaan 245, joka muuten vaikuttaa lähes dupelta Isa Doran 178 Mulberry winen kanssa (olisi mun ekat kaks samanlaista lakkaa :D). Elmukelmuiluhan menee niin, että ekaks lakataan kynsi jollain lakalla (vaikka pari kerrosta) ja annetaan kuivua. Sit laitetaan toista lakkaa päälle ja härvitään elmukelmun palalla. Kuivumisvaaran takia kannattaa tehdä jälkimmäinen vaihe kynsi kerrallaan.


Kun näillä oli elmukelmun kanssa palloteltu, piti vielä maalailla se ruffian. Helppoa, kun oli huoltamattomat kynnet. Siis tajuttoman hyvä kikka peittää kasvunraja taas. Luonnonkynsiosalle pistin Color Clubin 958 Wing fling -lakkaa, joka nyt sitten on pinkki, eikä sovi syksyyn, mutta kun en oo vähään aikaan paljoa pinkkiä lakkaillut. Seli seli. Pinkki on aina muotia!!


Onko nää in? Onko jotain muuta kynsissä in tällä hetkellä? Kenties samettijauhe?

10 kommenttia:

 1. Aamuja! :) Ihanat kynnet muuten, tosi taidokkaasti oot hyödyntänyt nyt nuo kaikki "in" -jutut samaan tyyliin. :D Taidokasta.

  Ja kun tuohon kysymykseen nyt mennään niin nämä taitaa olla todella in. Tietysti sitten on hirveesti näkyny eri versioita siitä kaviaarimanikyyristä ja semmosia. Se onkin varmaan jo vanha juttu? Holot ja pinkki tulee aina olemaan in! :D ♥
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta sulle myös, vielä voi sanoo.. Kiitosta vaan :)

   Niin tietysti, kaviaari! Olis aika mielenkiintoset tullut, jos ois vielä samettijauheen ja kaviaarin noihin yhdistänyt.

   Poista
 2. Oon vasta kiekolle lakkaillut ruffianeja mutta sentään elmukelmut ja holot on hallinnassa:D Mä tulen aina vähän jälkijunassa mitä näihin trendeihin tulee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut oothan sä ihan ajan hermolla, ku oot jo kelmuillu ja holoillu :) Tää oli mun eka vasta. Ja tuntuu, että tuo ruffian on vasta tulossa...

   Poista
 3. Upeat kynnet! Hauskasti kaikki, tai lähes kaikki IN-jutut olet laittanu samaan pakettiin :D Miul on vielä testaamatta toi folio-hommeli, täytynee kai seki vielä joku päivä testaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Joo, osan noista in-jutuista "keksin" vasta kynsien teon jälkeen. Toi kelmuilu on kyllä tosi helppo ja sillä saa hienoa jälkeä. Suosittelen kokeileen!

   Poista
 4. Nämä varmasti ovat in nyt ja pitkälle syksyyn ja talveenkin!

  Mä itse tosin oon tooosi jäljessä kun ehdin kelmuilemaan ekan kerran vasta tälläviikolla, mutta sittenpäs rakastuinkin tekniikkaan! Minä, joka rakastin liukuvärjätä...:D

  Toi ruffian on taas vielä ihan uus juttu, sulla näin ensimmäisen kerran sitä siinä sinisessä pilvimanikyyrissä ja katselin hieman oudoksuen. Nyt kun olen useamman nähnyt, mietityttää jopa niin paljon että tekisin itse jokupäivä..;)

  Ja holot... mähän hullaannuin niihin tänä keväänä-kesänä ja ei loppua näy. Flormarit ovat hieman pettymys tosin, mutta mä olen tykännyt myös ihan halppiskamasta, eli hamstrasin ne evelinen vaaanhat lakat tokmanneilta:D tosin en ole kaikkia saanut haalittua:(

  Nää sun lakkaukset kyllä ottaisin milloin vain kynsille! Mielenkiintoisesti kaikki saatu yhdistettyä;)

  On se vaan mukavaa kun kynsiä laittaessa aina oppii uutta, saa tietää uutta ja keksitään uutta!! JES, hyvä me/te kaikki.:D

  (huh kun innostuin kirjoittamaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, ihanan pitkä kommentti, kiitos siitä :)

   Tuo kelmuilutekniikka on kyllä ihan paras, mäkin ihastuin siihen. Ja en minäkään ajoissa ollut, ensimmäiset kelmuilut nuo.

   Ruffiania olen vasta muutaman kerran nähnyt, mutta näytti jotenkin lisääntyneen nyt syksyllä, joten valitsin sen tähän mukaan.

   Holot on kyllä kivoja, ja veikkaanpa, että ne ei häviä "muodista" ihan hetkeen :)

   Totta, kiva, kun oppii uusia juttuja ja näköjään niitä keksitään koko ajan lisää :D Pitää mielenkiinnon yllä tähänkin juttuun.

   Poista