maanantai 8. lokakuuta 2012

Hemmottelupäivän kynsiä

Lauantai-iltana matkustin Laajavuoren kylpylään tekemään kahta geelilakkausta naisille, jotka olivat kokoontuneet omaan yhteiseen hemmottelupäiväänsä.


Ensimmäisellä oli ollut geelikynnet tipeillä, mutta olivat irronneet ja kynnet olivat lyhyet ja hieman kärsineen näköiset. Näihin olisi haluttu jatkoa, mutta geelilakka on niin pehmeää, etten lähtenyt sillä tekemään. Kynsiin valittiin lila helmiäisgeeli koko kynnelle ja vaaleaa glitteriä kärkiin hieman liukuvasti.


Seuraava halusi valkoista helmiäisgeeliä, pinkkiä glitteriä ja vielä kynsitarroja. Tulos jäi hieman haaleaksi, koska glitter ei kynsillä näyttänyt niin voimakkaalta kuin purkissa. Mietinkin tässä, että pitäisikö glitteritkin swatchata kuten geelit, niin ei tulisi pettymyksiä :)Tässä kynnet lähempää. Tarrat pelastaa hailakkaa vaikutelmaa.


Lopulta kolmaskin naisista halusi geelilakkauksen. Hän halusi tummaa, mutta ei kuitenkaan ihan mustaa ja valitsi suklaanruskean geelin samasta Fräuleinin setistä kuin edellisetkin.


Nimettömiin ja peukaloihin laitettiin leimat Konadin laatasta Konadin valkoisella lakalla. Valkoinen toimi ruskean kanssa tosi hyvin :)


Oli mukavaa olla mukana hemmottelupäivässä kaunistamassa naisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti