torstai 6. syyskuuta 2012

Pureskelijalle kynnet

Sain haastavan asiakkaan, pääsin tekemään kynnet kynsienpureskelijalle! Kynnet olivat niin lyhyet, että muottien käyttö olisi ollut mahdotonta, joten kaivoin tipit esiin. Tipeistä mitkään ei oikein meinannu sopia. Olisin halunnut laittaa luonnonvärisiä, mutta ne oli liian kaarevia. Myöskin kirkkaat, joita mulla on eniten, oli liian kaarevia. Muistin kuitenkin Kineticsin kirkkaat tipit koulutuksesta, joilla sitten lopulta saatiin kynnet väsättyä. Olivat hieman suorempia ja asettuivat kynsille hyvin.


Kynsiin haluttiin sininen liukuväri useammalla glitterillä vinosti. Pohjalle laitettiin valkoista glittergeeliä, jonka päälle ensin vaaleansinistä pientä glitteriä ja hieman turkoosihtavaa isoa glitteriä.


Kirkkaista tipeistä johtuen oman kynnen loppumiskohta jäi hieman näkymään :/ Laitoinkin heti tilaukseen uusia luonnonvärisiä vastaavien tapausten varalle!


Tuossa vielä kynnet ennen geelejä. Pituutta tuli lisää yli tuplat, mutta hänellä on ollut kynnet aikaisemminkin ja on hyvin pärjännyt pitempienkin kanssa :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva lopputulos! :) Pysyykö hyvin noin lyhyissä kynsissä noi geelit? Ja pureskeleeko pureskelija geelejäkin, vai jättääkö malttaako rauhaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulemma aluksi aina ei pure, mutta jos joku alkaa ilmaantumaan, niin sitten saattaa repiä kaikkikin pois. Pysyvyydestä en osaa sanoa, koska eka kerta mulle on, mutta kuvittelisin, että ei ihan niin hyvin, koska kynnen pinta-ala on tosi pieni.

      Poista