torstai 7. kesäkuuta 2012

I made it golden

Ei vaan nyt ihan kauheesti sitten napannut tuo Daisy Does It, eikä se saanut olla kynsillä kuin pari päivää. Voihan se olla tuo koristelukin, mutta ku ei ni ei. 

Essencen kultainen glitterlakka Make it golden sai vuoron. Tein sillä tällaisen liukuväriranskiksen. Levitin ensin sudilla vähän pidemmälle ja sitten tuputtelin kärjen. Tuputellessa kynnelle tuli paljon enemmän glitteriä kuin levitettäessä, siksi näin. Koska tutkimukseni mukaan Kiko pitää strassit kiinni toiseksi parhaiten ja sillä on myös pikakuivattava ominaisuus, käytin sitä päällyslakkana. Lakkasin ensin koko kynnen ja pistin sitten muutaman extrapisaran haluamiini kohtiin. Sitten isot strassit paikalleen. Simppelisti tehdyt, mutta ainakin kovasti mun silmää miellyttävät kynnet tuli näistä.


Tein kynnet joskus vähän ennen kymmenentä illalla ja halusin kuvata ennen nukkumista. Katsoin, että aurinko ei ollut ihan mennyt pois vielä, joten ulos kuvaamaan. Saman tien, kun astuin ovesta ulos näin sen saman miehen, joka edellisenä päivänä oli mennyt naapuriin. Sitten huomasin myös kolme naista, joista yksi oli naapurini. Teki mieli kääntyä heti takas. En kuitenkaan voinu. Noo, ne naiset oli ottamassa kuvia toisistaan. Ja sit mä jotenkin päädyinki kuvaamaan niitä ja sovittiin, että meen joskus kuvaamaan niiden lapsia. Hyvä ajotus oli :)


No kynnet jäi kyllä kuvaamatta, kun aurinkokin ehti painua mailleen. Kuvasin ne sitten sisällä. Sain taas kivan palautteen poikaystävältä. Isot strassit näytti sen mielestä syyliltä ja sellaisilta, että ne teki mieli repiä pois. Itselläkin sitten meni vähän into näihin :/

6 kommenttia:

 1. Kiitos kommentistasi :) Kommentoinkin jo sulle takaisin oman blogini puolelle, ja vasta sitten tuli mieleen, että mistäs sä tiedät, että olenko vastannut vai en :D No, laitanpa tähän saman jutun kuitenkin. Onko sulla käytössä sellaisia kummallisia härpäkkeittä kuin ammattilaisilla Youtube-videoissa? Sellaisia, millä painetaan/puristetaan kynttä ennen muotin ottamista pois? Mä tässä mietin, että onko ne jotkut tosi tärkeet :D

  VastaaPoista
 2. Joskus miehet vois pitää mölyt mahassaan, varsinkin jos on tollasta asiaa :P Itsekin joskus ihan innoissani esittelen kynsiä ja sit tulee 6-0 tyrmäys. Sä sait taas minut (joka ei pidä kullan väristä) tykkäämään näistä kynsistä :) tosi upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Ikäviä tommoset tyrmäykset :S
   Kiva, jos pidit :))

   Poista
 3. Vai että syyliltä? Tollaseen kommentiin en kyllä osais muuta kuin huokaista. Miehet...

  VastaaPoista