perjantai 11. toukokuuta 2012

Vaaleanvihreät puukynnet

Äiti ja iskä kävi mun luona kyläilemässä. He toivat minulle Electroluxin Ergo Rapido -imurin synntärilahjaksi ja ison lehdestä leikatun Essien mainoksen :D Tarjosin heille broilerigratiinia ja mutakakkua sekä äidille manikyyrin. Äiti oli pyytänyt vaaleanvihreää pohjaa kevään kunniaksi ja jättänyt lopun suunnittelun mun vastuulle. Se sanoi, että on aina mielenkiintoista nähdä, mitä mä keksin. Viimeksi se puhui koivuista, niin tein nyt sitten puita kynsiin. Ei ihan koivuista ehkä voi puhua, kun kynnet oli osin niin lyhyet, että ennemminkin pensaspituiset tuli noista.

Vaaleanvihreäksi lakaksi valitsin Goshin Metallic green -lakan, joka yllätti mut positiivisesti värillään. Olin sitä vähän vieroksunut, kun näyttää pullossa niin tylsältä. Kynsillä se oli todella kaunis vihreä. Jus semmonen, mitä oon ettiny ja se on mun hyllyssä!!! Tulee vähän mieleen jääkarhukarkit Fazerin parhaista. Ne on hyviä :P Lakka on kyllä vaikee laittaa. Hirveen löysä koostumus ja kuivuu äkkiä. Kun menee vähän liikaa lakkaa johonkin kohtaan ja alkaa ottamaan sitä pois, saa kuopan aikaiseksi :/ Mutta nopean kuivumisen ansiosta sen voi sitten toisaalta myös nopeasti korjata =)Piirsin jokaiseen kynteen tosiaan sen "puun". Käytin Kiss nail art -lakkaa, joka ei halunnut tehdä yhteistyötä, vaan yritti kökköstyä. Lisäilin pulloon kynsilakanpoistoainetta pariinkin otteeseen. Ajattelin kokeilla Kikon pikakuivattavaa, mutta enpä kokeillutkaan kuin yhteen kynteen, kun puu levisi. Korjasin puun ja hain Seche Viten. Vielä märkään päällyslakkaan painelin isoja vihreitä glittereitä lehdiksi. Ei taida vielä olla lehtiä puissa (ainakaan täällä Keski-Suomessa), mutta onpahan ainakin äidin kynsissä.


Seuraavat kynnet tulee sitten taas siniselle pohjalle meren kunniaksi.

12 kommenttia:

 1. Tosi hauska idea käyttää glittereitä lehtinä. Määki oon viime aikoina tehny vihreitä kynsiä kevään kunniaksi. Sääli vaan, että mun äiti ei ikinä halua, että lakkaan sen kynnet, kun se möyrii niin paljon kasvimaalla, ettei ne kuitenkaan pysyis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihree jotenki vaan on kevään väri :)
   Harmi, ettet pääse laittamaan äitis kynsiä. Musta ainakin on kiva laittaa välillä muittenkin kynsiä.

   Poista
 2. Tosi nätit! Ja tosiaan kiva idea nuo lehdet! Mulla on kans tuo Metallic Green, ja nyt ihmettelen, miksi se on ollut vain kerran kynsillä :D Ehkä siksi, kun oli sillon liuskottumia, eikä näyttänyt niiden päällä kivalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Anna metallic greenille uusi mahdollisuus, niin mäkin aion -omille kynsille.

   Poista
 3. Tosi ihanat ja keväiset kynnet. Tykkään paljon kun glittereistä tehdään lehtiä, kukkia tai mitä vaan. Toimii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mun ekat kynsikoristelut, jos tavallisia lakkauksia ei lasketa, oli just pelkillä glittereillä kukkien yms. muodostamista. Joten itekin siis tykkään semmosista :)

   Poista