torstai 12. huhtikuuta 2012

Pelicans!

Pääsiäisen aikaan puhuttiin siskon kanssa puhelimessa ja hän sanoi, että mun pitää tehdä Pelicans-kynnet -vielä kun ne on mukana... Ollaan molemmat kannatettu Pelicansia siitä lähtien, kun ne nousi liigaan. Nykyään tulee aika vähän seurattua, mutta äiti on täysin hurahtanut ja kuuntelee varmaan jokaisen ottelun radiosta :D

Päätin, että seuraavat kynnet pääsiäiskynsien jälkeen on Pelicans-kynnet. En vaan millään halunnut luopua pupuista, joten meni hetki, mutta onhan se Pelicans vieläkin taistelussa mukana ja on muuten loppuun asti :)


Kynsien väritys oli heti selvää: turkoosi, musta ja valkoinen. Halusin ne raidoiksi tuossa järjestyksessä. Sisko sanoi, että pitää olla glitteriä. Mä taas halusin piirtää myös logon. Myöhemmin vielä keksin, että voisin käyttää uusien glittereiden mukana tulleita isoja kirjaimia, vaikka ne ei varmaan kauheen pitkään kynsissä pysyisi.


Ideaa muuttelin moneen kertaan. Aloitin lakkaamalla kaikki Goshin Oceanilla. Kokeilin peukkuun valkoista ranskista mustalla reunalla, mutta se ei toiminut. Lopulta päädyin tällaisiin kapeisiin vinoihin viivoihin.


Siihen päälle sitten Seche Viteä ja kirjaimet. Kirjaimet pysyi pari tuntia, sitten koskin hiuksiin ja E, I ja A oli poissa. S lähti nukkumaan mennessä. Aamulla oli jäljellä enää L, sen nyppäsin pois. Nyt kynnet on taas tuollaiset, mitä tuossa ylemmässä kuvassa.


Ei tullut glitteriä. Metallihohtolakka ei mielestäni sitä kaipaa ja kapeisiin viivoihin en lähtenyt tähtäilemään. Peukaloon kyllä logon väkersin. Sen tein akryylimaaleilla.


10 kommenttia: