maanantai 30. huhtikuuta 2012

Ostoksia varpaissa

Tässä ois vielä toissa viikolla saapuneita ostoksia.

Tilasin ekaa kertaa Avonilta kynsilakkaa. Esitteessä väri näytti aika vihreältä ja kuvittelin saavani vihdoinkin mintunvihreän lakan. Toisin kävi. Sain sairaalan värisen lakan. Koostumus on kivan levittyvä, suti hyvänmallinen, peittävyys jees ja lakka myös kuivui nopeasti.


Käytin myös hyväkseni My Dream Nailsin blogikirppistä. Sattumalta satuin olemaan koneella juuri kirppiksen aukeamisajankohtana. Kirjoittelin toivettani kuitenkin liian pitkään ja moni haluamani tuote ehti mennä sivusuun. Geelit eivät onneksi olleet niin kovassa huudossa kuin kynsilakat, joten sain itselleni 3 glittergeeliä ja lopulta vielä yhden Nubarin nail art -lakan.


Avonin lakka näyttää pullossa liian vaalealta. Oikeampi väri välittyy näistä kynsistä, joissa käytin molempia uusia asioita. Aika jännän väriyhdistelmän sain aikaan...


Pistin myös taas ebayhin mooonta tilausta :D Ensinnäkin läpinäkyvä akryylijauhe, koska MiMax mainosti akvaariotippejä jokin aika sitten. En viitsi tilata koko settiä, kun en yleensä tee kynsiäni tipeillä. Aion siis kokeilla DIY-akvaariotippiä. Innostuin myös soak offeista. Kokosin setin ebayn halvimmista tuotteista. Meinaan ainakin varpaita laittaa niillä. Perusgeelien pitäminen omissa varpaissa on kamalaa kykkimistä :D Jospa tässä olisi ratkaisu. Rahaa kaikkiin meni 30,58 € sisältäen basen, top coatin, removerin ja neljä värigeeliä. Näistä lisää, kun saapuvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti