perjantai 16. maaliskuuta 2012

Victory orange

Mielikuvituksettomasti tämä postauksen nimi on sama kuin kynsifolion, jota kokeilin, Victory orange. Aivan hirveen ihana on tämä folio kuitenkin ja kyllä sen nimi ansaitsi päästä otsikoihin.

Koska minulla on folioliima, liimasin sillä foliota kynnelle! Tein yhden testikynnen kiekolle, josta tuli kamalan ruma, kun huolimattomasti sen tein. Oikeita kynsiä tehdessä keskityin valitettavasti vain hieman enemmän.


Folioiden laittaminen kynsille on periaatteessa helppoa. Ensin levitetään liima ja odotetaan, että se muuttuu valkoisesta värittömäksi. Sen jälkeen asetetaan palanen foliota kynnelle epämääräisen värinen pinta sitä kynttä vasten. Painellaan tasaiseksi ja sitten kuin itsestään alkaa päällä oleva kalvo irrota kynnestä. Kun se on irronnut, niin valmista tuli. Ainiin, päällyslakka vielä, se on tärkeä.

Vaikeuksia luvassa hätäisille. Kannattaa katsoa, että liiman levittää tasaisesti, koska jos se ei ole kunnolla "kuivunut" jostain kohdasta, niin folio ei tartu siihen kohtaan ja käy niin kuin minun testikynnelle *öhöm*. Folio kannattaa levittää huolellisesti, niin lopputulos on siistimpi. Erityisesti tämmöisissä kuviollisissa kannattaa välttää ryppyjä, mitä ei oikeesti voi välttää, koska kynnen pinta on kuitenkin vähän johonkin kaareva. Varsinkin geelikynsissä ja sitten tulee railoja.


Minä sain niitä railoja paljon. Siksi näitä pitää katsoa kaukaa. Pahimpia peittelin helmenpuolikkailla ja akryylillä tehdyillä kukan lehdillä. Oli muuten ekat täysin omatekemät 3D-kukat :) Kivan keltaiset ovat, mutta en ole niin varma, sopiiko tuon folion kanssa.


Kynsifolio on Mimaxista ja folioliima ihanat kynnet -verkkokaupasta.

Ihana kimmellys kynsillä, tätä pitää kokeilla uudestaan. Onko vinkkejä, miten onnistuis paremmin? Paloissa? 2 kerrosta folioa? Oranssi pohjalakka?

Foliot myös kului tosi nopeasti, varmaan huono päällyslakka.. Ne jätti kanssa oranssia fiilistä geeleihin :(

8 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Itellä ei ole nuista kynsifolioista kokemusta... mutta kai se harjoittelemalla onnistuu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eiköhän se ole tässäkin lajissa niin, että harjoitus tekee mestarin.

   Poista
 2. Pakko sanoa että tuli tosta kukkasesta mieleen kirsikka ja persikanpalaset;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, ei noi nyt ihan hirveesti kukilta näytä. Olkoon sitten hedelmäsalaatti! :)

   Poista
  2. ^^ kyllä ne siis kukilta näyttävät mutta yllättävän paljon myös hedelmiltä;) ei huono ollenkaan!

   Poista
 3. Kyllä nuo enemmän kuitenkin kukilta näyttää! Kivat kynnet :)

  VastaaPoista