keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Mun kynsisälät

Laskin mun lakat, niitä on 148, eli ihan liikaa.

Vähän erittelyä:
 • Konad Stamping Nail Art 11 kpl
 • Muita Stamping -lakkoja 3 kpl
 • Nail Star Nail Art -lakkoja 24 kpl
 • Muita Nail Art -lakkoja 13 kpl
 • "Tavallisia" lakkoja 89 kpl
 • Alus- ja päällyslakkoja 4 kpl
 • Kynnenkovettajia 4 kpl
Leimauslaattoja:
 • Konad 8 kpl
 • Bundle Monster 20 kpl
 • Joku? 2 kpl
Pienestä Kynsiblogista sain idean hyllyyn ja sellaisen väsäsin. Aloitin sen kesällä, mutta en ollut ihan loppuun asti suunnitellut sitä, joten toteutus jäi kesken materiaalien puutteesta. Nyt vihdoin sain ostettua loput tarvikkeet ja hylly valmistui. Kaikki lakat eivät mahtuneet hyllyyn. Konad-stampingit ja "muut Nail Art -lakat" jäivät vielä laatikoihinsa. Myös muutama "tavallinen" lakka majailee muualla.


Hauska yksityiskohta yläpuolella olevassa kuvassa tuo Wet 'n' Wildin vihreä lakka :D Jonkunlainen hailakka päätös on, etten osta kynsilakkoja ennen kuin joku loppuu, että mahtuis hyllyyn. Hyllystä on kyllä todella kätevää valita oikea väri ja nyt jopa tietää, mitä kaikkia värejä löytyy! =)


Tässä oli vasta lakat. Jouduin ostamaan työkalupakin, että saan kamat kätevästi raahattua, kun eivät enää mahtuneet pikkulaatikoihin. Tämä pakki siis on geelikynsien tekoon tarvittaville välineille. Geelejä perusgeelien lisäksi minulla on 49 eri väristä. Kaikkia en ole yllättäen ehtinyt testaamaan. Työkalupakissa on geelien, tippien ja muottitarrojen yms. lisäksi kynsitarrat, strassit ja fimot.


Sitten joskus aikaisemmin esittelin pienen laatikoston, jonka olin ostanut. Sinne olen sijoittanut kaikki glitterini ja 3D-muotit. Glitterit yms. vie kaksi kerrosta tuosta 4-kerroksisesta laatikostosta.

5 kommenttia:

 1. ''Hauska yksityiskohta yläpuolella olevassa kuvassa tuo Wet 'n' Wildin vihreä lakka :D ''

  Mä en ihan tajunnut tota :o tai siis mitään hauskaa tai erikoista siinä kuvas on.

  VastaaPoista
 2. hieno kynsilakkahylly!! :) Sinulla on vähemmän lakkoja kuin minulla siis noita "tavallisia" lakkoja :O minulla on vain "99" normilakkaa, mukaan en ole laskenut nail art linereita, päällys/aluslakkoja tai stamping lakkoja , ne mukaan lukien minulla olisi melkein 150 lakkaa uskoisin :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: No ei se ehkä hauska ole, mutta toi wet'n wildin lakka on niin pitkä, että se menee tonne hyllyn "sisään". Eli siinä tavallaan on kolo sitä varten.

  Nails1820: Kiitos :) Jee, sulla on enemmän lakkoja :DD

  VastaaPoista
 4. Minäkin tässä suunnittelen kynsilakkahyllyn rakentamista, ja katsoin tätä sinun hyllyäsi, voisin ottaa siitä vähän mallia. Mitä tuo valkoinen juttu on joka estää lakkojen tippumista haha. Koska sellasen tarviin mun hyllyyn etteivät vaan tipu lattialle :< niin jos olisit kiltti ja kertoisit mitä ne on ja mistä saa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä meinaat tota pyöreetä tankoa? Se on jotain semmosta muutaman millin paksua metallitankoo. Kodin Terrasta ostin. En enää muista, millä nimellä sitä myytiin.

   Poista