sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Lehtiäää kynsilläää

Huolsin geelit lisäämättä niihin mitään koristuksia. Tämän seurauksena Mimaxista ostetut lehdet pääsivät käyttöön. Lehdet ovat niin valtavan suuria, ettei niitä voi käyttää niin, että laittaisi esim. lehden/kynsi. Leikkelin siis pieniä kynsiin sopivia paloja, joita kiinnitin kynsilakalla.

Kiinnittämisessä oli omat haasteensa. Lehteä piti pitää hetki paikoillaan, että tarttui. Pikakuivattajan lisääminen irrotti lehden uudestaan... Mutta lopulta sain ne hyvin kiinnittymään. Tämä vaatii vain hieman kärsivällisyyttä.


Vähän sama fiilis tuli näiden kanssa kuin pitsienkin, tarttuilivat vaatteisiin yms. Lehdet kuitenkin ovat hauraampia ja kuluivat nopeasti kärjistä pois. Enemmän lakkaa olisi vaatinut päälle kestääkseen. Etusormi alla onnistui mielestäni parhaiten.


Koin pelkät lehdenpalat kynsillä hieman tylsäksi, joten peukkuun testasin tuputtaa Color Clubin Wild and Willing -lakkaa ja siihen tartuttaa muutaman helmenpuolikkaan. Kuvassa lakka näyttää vain lialta.


Jotain mustaa halusin vielä kokeilla...


Laitoin pikkusormen kynteen 2 mustaa strassia ja mustia mikrohelmiä. Näytin pikkusormea poikaystävälle, jonka mielestä se oli ällöttävä. Sain muun muassa seuraavanlaisia kommentteja: "Tekis mieli repiä noi pois", "Tulee mieleen joku tauti", "Toi näyttää vähän siltä, että joku ötökkä ois papanoinut tohon lehdelle". Arvatkaa, tekikö mieli laittaa noita muihin kynsiin?! :D

6 kommenttia:

 1. lopputulos on hieno, harmi vaan etteivät pysy hyvin näköjään :/
  Hauskoja kommentteja sait poikaystävältäsi, niiltä kun välillä kuulee aika hauskojakin/tyhmiä kommentteja hahaah. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, harmi toi pysyvyys :(
   Miesten kommentit on kyllä välillä aika jänniä :)

   Poista
 2. Tuo pikkurilli näyttää hyvältä, ei noista miehistä niin kannata välittää. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäsin ite tosta pikkurillistä, mutta silti annoin mielipiteiden vaikuttaa :D

   Poista