torstai 5. tammikuuta 2012

Sekalaista ja ystävän ihanat kynnet

Ostolakko päättyi ja heti oon jotain pientä onnistunut ostamaan /o\ Työmatkalla pysähdyin Lahdessa Renkomäen ABC:llä tankkaamassa yms. Siellä sattuikin olemaan Paperikuu ja jotenkin lipsahdin sinne sisään, vaikka piti vaan käydä S-marketissa ostamassa evästä. Paperikuusta mukaan tarttui yksi kiekko isoja strasseja ja 4 kappaletta kuvioita (joista yksi oli kuvaushetkellä teillä tietämättömillä). Kuvioita ajattelin käyttää kynsikoruina tai laittaa kännykkään. "Kuviot" maksoi 20 snt/kpl ja strassit 4,60, ei paha, koska strasseja on aika paljon =) Tuo hyrrä on siis "normaalia" jonkin verran isompi.Ebaysta tilasin yhden setin kynnenmallisia kynsifolioita. Taisi olla jotain sydänkuvioisia. Nyt vaan pitää odottaa saapumista.

Sitten vielä työmatkan aikana käytiin ystävän kanssa shoppailemassa. Mulle tarttui Kicksistä mukaan kolme Dependin lakkaa 1,50/kpl. Ystävä osti kynsitarroja, kynsinauhavoidetta ja aivan ihanan Inglotin lakan. Inglotilla oli niin paljon ihania lakkoja, etten osannut valita yhtä, mutta nyt tiedän, minkä ostan, kun sinne seuraavan kerran meen ;)
Ystäväni lakkasi kynnet samantien, kun tultiin kaupungilta. Mustan lakan päällä Inglotin lakkaa. Lakka "vaihtoi väriä" valon mukaan. Keltaista ja vihreää. Me likes :P Lakassa oli paljon hilettä, joten sitä tuli kynsille helposti runsaasti.


Aloitin myös yhteistyön MiMaxin kanssa ja sieltä pitäisi kohta tehdä tilaus. Aion ainakin tilata jonkun kynsifoliorullan. Oon vähän tykästyny kynsifolioihin jo näin etukäteen...

PS. Muistakaahan osallistua arvontaan, tänään on viimeinen päivä!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti