lauantai 28. tammikuuta 2012

Mun messukynnet

Nää kynnet mun piti laittaa jo eilen, mutta kiitos VR:n, olin vasta puolen yön aikaan kotona. Junat vähän myöhästeili, eikä vaihtojuna odottanut, seuraavaa saikin sit oottaa pari tuntia... Meillä oli eilen (ja tänään) osasto Educa-messuilla, ja sieltä siis palasin noilla junilla, itse en siis ollut siellä tänään.

Messuille olimme valinneet kaikille joko limenvihreän huivin tai solmion ja kaikkien piti pukeutua mustaan paitaan. Nämä värit mielessäni toteutin messukynnet itelleni.


Tuntuu, että mulla on melkein aina ranskalainen manikyyri, niin nyt muotoilin vähän eri lailla, mutta vain vähän... Maalasin uudella vihreällä akryylimaalilla vinon kaarevan kärjen. Ripottelin vielä päälle limenvihreää ja mustaa glitteriä, jotka kiinnitin läpinäkyvällä kynsilakalla ja pikakuivattajalla.Käytetyt välineet kuvassa. Pohjalla Konadin Base Coat. Vihreä akryylimaali oli hankittu kynsikurssipaikasta. Glitterit kiinnitin Anytimen värittömällä lakalla. Päällyslakkana käytin MNY:n Drying effect -lakkaa. Glitterit on askartelupuoti Piasta ja sivellin jostain ebaysta.Nääkin kynnet on musta kivat, vaikka onkin melko simppelit.

6 kommenttia:

 1. Noi kynnet on ihan tosihienot!! ihana värikombinaatio :> Itse tykkään enemmän yksinkertaisista mutta eleganteista lakkauksista, eli tämä oli juuri niin minun makuuni :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat, ihanaa vihreää :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia, kiitoksia :) Mustakin tää vihree on kiva, yksi lempiväreistäni...

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kauniit! Mä olen ihan heikkona vihreään :)

  VastaaPoista