lauantai 24. joulukuuta 2011

Äidin joulukynnet

Äiti halusi pinkit ja kimaltavat joulukynnet. Minä halusin käyttää punaisia tähtiä ja kultaista glitteriä. Näiden kahden toiveen yhdistäminen aiheutti pinkiksi lakatut kynnet, joissa on vinosti glitteriä ja punaisia "peilaavia" tähtiä.

Äiti oli taas syönyt Piimaxia ja hänen kyntensä olivat vahvat, mutta aika lyhyet. Kynsinauhat olivat kärsineet talvesta ja ainoa kynsivaruste, jonka olin kotiin unohtanut, oli kynsinauhaöljy. No, se oli pienin unohduksista. Kotiin jäi myös lompakko ja kenkäkassi :DD


Lakkasin kynnet Icon We Caren vaaleanpunaisella lakalla kaksi kerrosta, joihinkin olisi ehkä tarvinnut kolme, mutta laitoin päälle vielä kerroksen Flormarin pinkkiä U20. Siihen tiputtelin kultaista ja hieman muitakin värejä heijastavaa glittereitä viuhkasiveltimestä. Näiden päälle laitoin ostolakosta huolimatta juuri ostamaani Maybellinen MNY läpinäkyvää lakkaa, jossa lukee "drying effect". Peukkuihin ja nimettömiin laitoin tähdet päälle. MNY:n lakka oli niin tehokkaasti kuivuvaa, että en ehtinyt asettamaan kaikkia tähtiä ajoissa, vaan jouduin lisäämään lakkaa. Vielä kerros tätä ihmelakkaa ja valmis.

Lakan ostoon oli pakottava tarve, koska Oriflamen päällys-aluslakka oli loppu. Annoin itselleni luvan korvata loppunut lakka uudella. Tätä voin suositella muillekin!! Halpaa ja hyvää :)

Hyvää joulua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti